ZUURVRIJE 4-IN-1 FLEXIBELE GELS VOOR IEDERE NATUURLIJKE NAGELLOOK

Onze nieuwste Gel Innovatie is er een om een antwoord te geven op de Natural Nail Trend die elke klant tegenwoordig wil: korte, natuurlijke nagels op de natuurlijke lengte.

Een nieuwe 4-in-1 Gel die je toelaat om sneller te werken, je dagelijkse inkomsten te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken! Wil je er meer info over?

 

BE HAPPY,
BE YOU,
BFLEX !
EMBRACE YOUR NATURAL NAIL

Dankzij onze 7 nieuwe BFLEX LED Gels (6 in een Nudie Set en 1 Clear), kan je deze populaire Natural Nail Treatment in jouw salon aanbieden!

Voor wie is deze nieuwe Gelbehandeling ideaal?

Voor iedereen die een natuurlijke, gezonde look nastreeft. Voor dames die hun nagels liever korter en heel naturel houden, op de natuurlijke lengte. Het is de ideale manier om Sopolish klanten de weg naar Gel te laten vinden, zodat ze op termijn vaste klanten worden die je maandelijks terugziet.

Maar je zal hier vooral volledig nieuwe klanten mee aantrekken die niet wisten dat zo’n gelbehandeling kon! Omdat deze zelf op zoek gaan naar salons die een natuurlijke nagelbehandeling aanbieden! Als BFLEX Expert kan je ook in onze Salon Store Locator op de ProNails website komen te staan.

“Je zal hier vooral volledig nieuwe klanten mee aantrekken die niet wisten dat zo’n gelbehandeling kon”

Onder je klanten heb je Gel lovers, nagellak gebruikers en semipermanente Gel Polish liefhebbers. Deze Gel ga je dus niet aan al jouw klanten voorstellen, want sommigen houden nu eenmaal van lange gelnagels met verlengingen, wat niet mogelijk is bij deze Gel.

Je mag dit echt zien als een compleet nieuwe gelnagelbehandeling, een trendy en veelgevraagde service waarbij je niet alleen de nagels plaatst, maar ook de nagelriemen op een veilige manier verwijdert en verwent. Deze naturelle look - waarvan zo veel vrouwen dromen - is dé manier om een terechte prijsverhoging voor jouw expertise door te voeren, omdat ze er best wel iets voor over hebben.

Ook thuis wil je jouw klanten nog langer van hun Natural Nail Therapy verwenmoment laten genieten. Jij kan hen daarbij helpen, door een nagelriemolie en handcrème aan te bieden, waardoor je ook meteen jouw omzet verhoogt.

WHAT ARE THE BENEFITS?

Wil je meer weten over de voordelen van BFLEX voor jou als nagelstyliste en voor jouw salonklanten?

6 BFLEX NUDIES

Ontdek alle 6 BFLEX nudies in een prachtige box, een must-have item voor elke succesvolle nagelstyliste die haar klanten biedt wat ze willen: nagels met een natuurlijke look!

CLEAR COLOURLESS

De BFLEX is ook apart verkrijgbaar in een kleurloze versie die ideaal is voor klanten die liever een trendy lentekleur willen.

LEER ZELF MET BFLEX WERKEN?

Elk nieuw product vraagt om een aangepaste opleiding. Of die nu digitaal is op je eigen tempo of in groep op locatie. Ontdek onze gloednieuwe E-learning of schrijf je in voor een Workshop in een Training Center bij jou in de buurt.

 

Hier leer je:

Hoe deze Gel succesvol kan zijn voor jouw salon

Hoe je met BFLEX werkt

Verschillende looks aanbrengen: kleur, naturel, French en Babyboom

Op de techniek oefenen op een handmodel