Waarom zou je kiezen voor 3-in-1 gel Master-kleuren?

Ben jij een nagelstyliste die graag snel en dun werkt met gel? Door de 3-in-1 Master Gel te gebruiken kan je tot 30 minuten per klant besparen. Reken maar uit. Meer klanten per dag betekent meer inkomsten voor jouw salon!

Met de nieuwe ProNails Master ‘Natural Shade Kits’ kan je deze favoriete nude-looks sneller creëren dan ooit tevoor! Je kan elke populaire Babyboom-, Soft French- of een andere natuurlijke look maken met behulp van deze nieuwe natuurlijke Master-kleuren.

Ontdek de 3 nieuwe ‘Natural Shade Kits’

MASTER BABYBOOM KIT

  • Master Babyboom
  • Master Pale White

Om de perfecte Babyboom te maken, heb je de perfecte kleur roze en het ideale wit nodig.

Deze kit bevat de twee musthave kleuren die perfect bij elkaar passen. Wanneer je ze gebruikt om een Babyboom-look te creëren, moet je je tegelijkertijd concentreren op de perfecte vervaging en de perfecte structuur.

MASTER SOFT FRENCH KIT

  • Babyboom Pink
  • Pale White

Voor de populaire French manicure heb je nu meer mogelijkheden:

  • je kan een intense French Manicure creëren met het dunne penseel van de Master French White
  • of je kan een zachte French look creëren met de Master Pale White

Je kan de harde witte smile line vervagen om een zachtere look te creëren. In feite kan de Master Pale White, met zijn brede masterpenseel, ook worden gebruikt als een full colour witte look.

MASTER NATURAL KIT

  • Master Frosted Pink
  • Master Babyboom
  • Master Natural

Deze 3 producten kunnen als camouflage, bouwgel & gloss worden gebruikt. Deze camouflagegels maskeren oneffenheden op de nagelplaat en zorgen voor een frisse en natuurlijke uitziende nagel.

Alle kleuren zijn halftransparant, elk met zijn eigen natuurlijke tint. Met deze kit heb je voor iedere klant de juiste kleur in huis.

Meer over de Master?

Om deze techniek perfect onder de knie te krijgen, raden we je aan om de Master workshop te volgen. Tijdens deze 3 uur durende cursus leer je dunner en sneller te werken. Na de workshop ontvang je een speciale code waarmee je de Master gels in de winkel of webshop kan kopen.

Of wil je de cursus op je eigen tempo volgen?

De e-learning methode stelt je in staat de Master workshop op je eigen tempo en heerlijk vanuit de comfort van je eigen huis te volgen.
Waar en wanneer je maar wilt.

  E-Learning Academy 

De Master e-learningmethode omvat verschillende applicatietechnieken en verschillende natuurlijke looks zoals de Babyboom, French manicure en meer.

  Academy 

Tijdens deze 3 uur durende cursus leer je dunner en sneller te werken met de Master-drop-techniek. Deze workshop wordt gratis aangeboden!