Basisopleiding

Wil jij graag professioneel nagelstyliste worden? Maar heb je nog geen ervaring of kennis van het vak? Geen zorgen: dan is dit de perfecte opleiding voor jou! Na deze opleiding ben je helemaal klaar om je eigen zaak te starten en de beste nagelstyliste te worden die er maar is.

Alle workshops

In onze volledig uitgeruste opleidingscentra kan je verschillende opleidingen en workshops volgen.We werken uitsluitend met trainers die jarenlang in het vak zitten en die maar al te graag al hun kennis met jou delen. Wij werken met kleine groepen, zodat jij de ruimte hebt om je volledig te ontplooien.

E-learning

NIEUW AANBOD: e-learning workshops.

Boek jouw online cursus en volg deze wanneer het jou uitkomt. Dankzij e-learning kan je de nieuwe technieken op je eigen tempo leren. 

Wil jij een ProNails nagelstyliste worden? Ben jij een grote fan van ProNails en wil je jouw kennis met toekomstige studenten delen?

Word dan ProNails Ambassador door jouw vaardigheden te delen met toekomstige nagelstylisten. Inspireer ze en laat ze kennismaken met de kleurrijke wereld van ProNails.

NU AL BEGINNEN MET LEREN?

  Tech Talks 

ProNails heeft heel wat informatie en inzichten gebundeld over de belangrijkste behandelingen en technieken. Lees & leer!
 

  Get the Look 

Onze meest getalenteerde Nail Art stylistes en docenten van over de hele wereld laten hun mooiste creaties zien en leggen ze uit in een reeks instructievideo's.

  Productnieuws 

We zijn continu bezig onze producten te verbeteren en te testen.

 

  Laat jouw bedrijf groeien

Ben je op zoek naar een professionele partner? Ontdek hoe je kan groeien.

 

WAAROM PRONAILS ACADEMY ?

Volledig ingerichte opleidingscentra op meerdere locaties

ProNails Academy Certificaat

Persoonlijke aanpak & individuele feedback