Meer informatie nodig? 

Neem gerust contact op met ProNails Academy!

Gel Training

 

Deze diepgaande cursus is de perfecte start voor iedereen die een professionele nagelstyliste wil worden.

We zullen je alles leren: van een perfecte manicure uitvoeren tot het creëren van onberispelijke gelnagels. Op de juiste wijze vijlen, een kleur aanbrengen als een pro of een prachtige French manicure creëren. Je zult al deze vaardigheden tot in perfectie leren beheersen.


De ProNails Gel Training is de meest complete opleiding die ervoor zorgt dat jij goed voorbereid bent om een succesvolle nagelexpert te worden.

 Bij de Gel Training is het starterspakket reeds in de prijs inbegrepen. Het bevat alle producten die je nodig hebt om als professionele nagelstyliste aan de slag te gaan.

JE ZAL HET VOLGENDE LEREN

1. THEORETISCHE BASIS


We beginnen de Gel Training met een brede theoretische basis, waarbij de focus ligt op de structuur van de natuurlijke nagel en de meest voorkomende nagelaandoeningen.

2. TECHNIEK VOOR HET AANBRENGEN VAN GELNAGELS

Je begint aan een intensieve praktijkopleiding rond gelnagels waarbij we je alles bijbrengen wat je moet weten.

3. MANICURE


Een basismanicure is essentieel voor elke nagelsalon. We leren je stap voor stap alle ins en outs die nodig zijn om een perfecte manicure uit te voeren.

4. TIPS & SJABLONEN


We gaan dieper in op het creëren van een prachtige nagel met behulp van tips en sjablonen. Natuurlijke look, volledig gekleurd, camouflagetechnieken, ...

5. FRENCH MANICURE OF PERFECTE KLEURENGEL

Natuurlijk leren we jou hoe je een mooie French manicure kunt maken of hoe je een perfecte kleurengel kunt aanbrengen.

6. FREESTECHNIEKEN


Je leert hoe je nagels perfect kunt vijlen en wij leren je zelfs hoe je met een nagelfrees om moet gaan.

7. KLEINE GROEPEN

Je zult het van de beste nagelexperts leren! Al onze docenten zijn professionele nagelstylisten. Ze kunnen al jouw vragen zeker beantwoorden. Je volgt lessen in kleine groepen, waardoor je persoonlijke begeleiding krijgt.

8. LEER VAN DE BESTE NAGELEXPERTS

De Gel Training vindt plaats in volledig uitgeruste opleidingscentra, waar je alle salonmogelijkheden kunt verkennen en met de ProNails producten en tools leert werken.

9. FOLLOW-UP

Na de Gel Training heb je 6 maanden de tijd om jouw techniek te verbeteren met de hulp en begeleiding van een professionele trainer. Dit is volledig gratis! Je kunt bij ons blijven oefenen. Oefening baart kunst!

 

DEZE WORKSHOP IS VOOR

WAT JE MEE MOET NEMEN

VEREIST ERVARINGSNIVEAU
Geen, alleen maar veel enthousiasme!

VEREISTE VOORKENNIS
Geen

MODEL
Ja, vanaf de 2e les. Later krijg je meer details.

PRODUCTEN 
Ja, voor de Gel Training moet je het starterspakket aanschaffen. Dit pakket bevat alle producten die nodig zijn om als professionele nagelstyliste aan de slag te gaan.

Reviews

Er zijn nog geen reviews

  TRAINSTER MARINA

Als jouw trainster is het mijn doel ervoor te zorgen dat jij een succesvolle nagelstyliste wordt. Al jaren leid ik toekomstige nagelstylisten op en ik ben er enorm trots op, dat velen van hen nu een succesvolle salon hebben. Deze zeer complete Gel Training zal jou van alle vaardigheden voorzien die je nodig hebt om als professional echt succesvol te zijn.

Starterspakket

De Gel Training is de enige opleiding die van jou een professionele nagelstyliste zal maken op vlak van gelnagels! Altijd al klanten de gelnagels van hun dromen willen geven? Dan is dit dé perfecte opleiding voor jou!

Als je de Gel Training wil volgen, moet je het ProNails starterspakket kopen, met daarin alle producten die je nodig hebt om als professionele nagelstyliste aan de slag te gaan.

De Gel Training - € 1.230,00 (excl. btw) 

WAAROM PRONAILS ACADEMY ?

Volledig ingerichte opleidingscentra op meerdere locaties

ProNails Academy Certificaat

Persoonlijke aanpak & individuele feedback