DE MASTER E-LEARNING-METHODE


Met de Master e-learning kan je de Master Gel-opleiding in je eigen tijd, op je eigen tempo en in het comfort van je eigen huis volgen.

Waar en wanneer je maar wilt. De e-learning-cursus behandelt de verschillende applicatietechnieken en de verschillende natuurlijke looks, zoals de Babyboom, French manicure en meer.

Bovendien komen technische aandachtspunten, probleemoplossende tips en zelfs enkele verkooptechnieken aan bod. Bijvoorbeeld: Hoe trek ik meer klanten aan? Hoe kan ik retailproducten aan deze klanten verkopen?

Zodra je de Master e-learning-cursus aangeschaft hebt, krijg je een mail met toegang tot dit e-learning-platform. Daar start je de cursus wanneer jij dit wilt.

Hoe het werkt


  • Je kan jouw vooruitgang op de voet volgen, aangezien je de cursus in stappen volgt. Na ieder hoofdstuk moet je een aantal vragen beantwoorden om door te kunnen gaan naar het volgende onderdeel. 

  • Aan het einde van de cursus wordt jouw werk a.d.h.v. foto’s door de docent persoonlijk geëvalueerd en wordt er feedback op geven en besloten of jij al dan niet geslaagd bent voor de cursus.

  • Als je geslaagd bent, ontvang je het Master Stylist-certificaat.

  • Je krijgt onbeperkte toegang tot het e-learning-platform, zodat je de tutorials op elk gewenst moment opnieuw kan bekijken.

  • Bekijk de onderstaande video om de verschillende stappen van de Master e-learning-cursus van dichterbij te ontdekken.

MASTER E-LEARNING KIT without the Smart Light

This kit is perfect for nail stylists who already have a Smart Light. When choosing for this kit, you save -40%!

You receive the e-learning totally for free when buying the base products.

What is included?

  • All the basic products that you need for learning the ‘Master Drop technique’ with the Master Clear and a Flexi Base for flexible nails (worth € 134,03).
  • Master e-learning course (lifetime access, worth € 95).

*The total price and promotional price can slightly differ per country.

MASTER E-LEARNING KIT including the Smart Light

We bieden deze Master e-learning momenteel aan in een uitzonderlijk voordelige promokit voor € 370* (in plaats van € 598*).

Wat is er allemaal inbegrepen?

  • Alle basisproducten die je nodig hebt om de ‘Master Drop techniek’ met de Master Clear te leren en een Flexi Base voor flexibele nagels (waarde € 134,03)
  • Master e-learning cursus (unlimited access, waarde € 95)
  • Smart Light LIMITED EDITION (waarde € 370!)

De totaalwaarde van deze kit is € 598*, maar je krijgt 'em nu voor slechts € 370*, wat eigenlijk de prijs is voor de Smart Light alleen al! Deze deal mag je dus echt niet laten lopen!

*De totaalprijs en actieprijs kunnen per land verschillen.

 

WAAROM PRONAILS ACADEMY ?

Volledig ingerichte opleidingscentra op meerdere locaties

ProNails Academy Certificaat

Persoonlijke aanpak & individuele feedback