Waarom voor ProNails Academy kiezen?


Omdat je natuurlijk alleen het allerbeste wilt!

ProNails is jouw ideale zakenpartner.
In het dagelijks leven en in het bedrijfsleven moet iedereen op een betrouwbare partner kunnen bouwen. Iemand die jou begrijpt, ondersteunt en inspireert.
ProNails is zo'n partner.

  • Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar innovatieve en betrouwbare producten.
  • Wij delen onze expertise tijdens spannende en boeiende workshops waar je inspiratie kan opdoen.
  • En we zijn er voor je op momenten dat het nodig is.
  • Want wij bestaan voor en door nagelstylisten.

Onze missie is jou nog beter in je job te laten zijn en om jouw salon een boost te geven!

ONZE DOCENTEN ZIJN EXPERTS

Onze docenten zijn stuk voor stuk professionele nagelstylisten.
Ze hebben allemaal uitgebreide ervaring als nagelstyliste en worden jaarlijks bijgeschoold op het hoofdkantoor van ProNails, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends. Zo blijven zij altijd aan de top staan.

Onze docenten delen hun kennis graag met jou.
Naast basiskennis helpen ze jouw vaardigheden te verbeteren aan de hand van handige tips en tricks. Hoe kan je beter, sneller én slimmer werken?
Wat is de beste manier om jouw klanten te helpen?
Hoe kan je voor een succesvoller en winstgevender salon zorgen?

Onze trainers bieden jou alle hulp en begeleiding die je nodig hebt.

 

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN DIE SPECIAAL AAN JOUW WENSEN VOLDOEN

LongWear, Sopolish of gel: met welk product je ook wil werken, je vindt het bij ProNails.
We hebben verschillende soorten gels: het enige dat jij hoeft te doen, is kiezen met welke jij het liefst werkt.


Welke kleuren vind je mooi - of wil je ze allemaal hebben? We hebben voor elk soort product een oogverblindend assortiment.
De Anti-Aging Hand Care-lijn is perfect voor het verzorgen van de handen en om ze heerlijk zacht te houden.
De nagelverzorgingsproducten van de Nail Care-lijn herstellen de nagels, zodat ze weer in optimale conditie zijn. De voetverzorgingsproducten van het Foot Care-assortiment zijn gemaakt met ingrediënten die krachtig genoeg zijn om veel voetproblemen te behandelen.
En er is nog zoveel meer! Verbluffende nail art die jou zal inspireren, innovatieve apparatuur om jouw taken te vereenvoudigen, handige tools waarmee je sneller kan werken, ...

EEN VOLLEDIG UITGERUST OPLEIDINGSCENTRUM

Zodra je een van de ProNails Academy Training Centra binnenloopt, voel je je meteen thuis.
Alle opleidingscentra zijn uitgerust met prachtige werktafels en comfortabele stoele, zodat je als een echte professional kan werken. Tijdens de meeste workshops kan je gebruikmaken van alle apparatuur die in jouw klaslokaal aanwezig is.


Voor sommige opleidingen hebben we een handig starterspakket samengesteld, zodat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Zo verlies je geen tijd en kan je direct aan de slag.

Ben jij helemaal fan van een bepaald product waarmee je net gewerkt hebt? Dan kan je de winkel binnenlopen die zich direct naast al onze trainingscentra bevindt en meteen meenemen wat je wilt.

Onze docenten zijn er om jou alle hulp en begeleiding te bieden die je nodig hebt.

 

INTERNATIONAAL GERENOMMEERD

Onze opleidingscentra hebben overal ter wereld hetzelfde professionele profiel.

Het maakt dus niet uit of je de opleiding nou in België, Italië of Zweden volgt, overal vind je dezelfde enthousiaste en professionele manier van opleiden.

 

Kleine groepjes ...

zodat je gegarandeerd persoonlijk begeleid wordt. Onze opleidingen worden in kleine groepjes gevolgd. Zo heb je alle ruimte om rustig en zonder veel afleiding te kunnen werken. En jij bent degene die tijdens de lessen het werk moet verrichten. Dat is namelijk de enige manier waarop je praktische ervaring opdoet en alle vaardigheden aanleert die je nodig hebt.

Onze docenten volgen jou nauwlettend en corrigeren waar nodig. De belangrijkste focus voor beginners is om rustig en nauwkeurig te leren werken. Bij de meer gevorderde deelnemers richten wij ons ook op een efficiënt en professioneel eindresultaat. Maar bovenal zijn we er om naar jou te luisteren!

Garantie voor de toekomst

Door een ProNails opleiding te volgen, ben je gegarandeerd op de best mogelijke manier voorbereid op een succesvolle toekomst.

Als je besluit om voor jezelf te beginnen, beschik je dankzij de opleiding over de achtergrond en kennis die nodig is om een succesvolle carrière te starten.

Er zijn echter ook salons die ter versterking van hun team op zoek zijn naar nagelstylisten. Zij zullen het door jou behaalde certificaat zeker als een meerwaarde voor hun salon zien.

Certificaat

Na elke ProNails Academy cursus ontvang je een persoonlijk certificaat als beloning voor jouw inzet en harde werk. Onze nageltechnici hangen deze certificaten doorgaans in hun salon op, om hun klanten te laten zien dat ze in goede handen zijn. Bij een echte expert.

Deze certificaten laten ook zien dat de nagelstylisten hun kennis blijven uitbreiden door cursussen te volgen en nieuwe vaardigheden op te doen en door zoveel mogelijk up-to-date te blijven over de laatste trends. Ben jij enthousiast geworden om de complete set met certificaten te verzamelen? Dat klinkt goed.

 

 

Dankzij de ProNails Academy


kan je oneindig blijven bijleren!