Baby Manicure workshop

 

De ProNails Baby Manicure is een veilige, snelle en eenvoudige elektrische manicure. Het resultaat is gewoonweg prachtig! De nagelriemen zien er schoon en fris uit, net zo jong en zacht als een babyvelletje. Het beschadigt de nagelriemen en nagels op geen enkele manier.

 Gratis workshop bij aankoop van workshop-gerelateerde producten ter waarde van € 250 in de shop op de dag van de workshop.

JE ZAL HET VOLGENDE LEREN

1. VOORDELEN VOOR HET SALON

Ontdek hoe deze elektrische manicure de status van jouw salon zal verbeteren. Echt mooie en schone nagels zijn bijna niet te doen zonder een goede elektrische manicure.

Verwen jouw klanten nog meer met de beste manicurebehandeling.

2. ELEKTRISCHE MANICURE

Ontdek wat de juiste (dat wil zeggen: veilige en schone) manier is om de nagels van jouw klant er perfect uit te laten zien, met nagelriemen als een babyvelletje.

Nagelriemen moeten schattig zijn! Niet overdreven aanwezig, niet rood en geïrriteerd, niet gescheurd of kortgeknipt, gewoon een gezond ogend fijn contourtje voor jouw prachtige nagels.

Het is bovendien veel veiliger en gemakkelijker om nagelriemen bij te werken met de elektrische nagelfrees dan met een nageltang.

3. PRODUCTKENNIS

Ontdek hoe je de producten voor de elektrische manicure kunt gebruiken en krijg inzicht in waarom je ze gebruikt.

4. BITJES

Ontdek wat het verschil is tussen de 5 verschillende Baby Manicure-bitjes en leer ze gebruiken. Test jouw nieuwe vaardigheden op jouw model.

5. NATUURLIJKE NAGEL- EN NAGELRIEMBESCHERMING

Ontdek de ins en outs omtrent het beschermen en voeden van de natuurlijke nagel en nagelriem tijdens de gehele Baby Manicure.

6. DEEL DE PERFECTE # NAILFIE

Na een Baby Manicure zijn de nagels helemaal klaar om op Instagram getoond te worden. We zullen onze professionele tips over het maken van de perfecte nailfie met jou delen.

Maak de perfecte nailfie en deel hem. Misschien worden jouw nieuwste creaties wel op de ProNails pagina gepost?

 

DEZE WORKSHOP IS VOOR

WAT JE MEE MOET NEMEN

VEREIST ERVARINGSNIVEAU
Nagelstylisten met gemiddelde tot gevorderde ervaring

VEREISTE VOORKENNIS
Ja, nagelstyling en elektrisch vijlen.

MODEL
Ja, een model met natuurlijke nagels.

PRODUCTEN 
Geen. Alle benodigde producten, tools en apparatuur staan in het opleidingscentrum ter beschikking.

Reviews

Er zijn nog geen reviews

OPMERKING VAN TRAINSTER AURELIE

Het is eigenlijk veel veiliger en gemakkelijker om nagelriemen bij te werken met de elektrische nagelfrees dan met een nageltang. Daarom is de Baby Manicure een favoriet onder stylisten en klanten!

WAAROM PRONAILS ACADEMY ?

Volledig ingerichte opleidingscentra op meerdere locaties

ProNails Academy Certificaat

Persoonlijke aanpak & individuele feedback