Cosmetische pedicure-workshop

 

De spa-pedicure is de ultieme luxe behandeling en daarom hoort hij gewoon op de lijst met salonbehandelingen van een professional te staan! Het creëert meerwaarde voor jouw salon!

Ontdek hoe je de meest luxueuze spa-pedicure kunt uitvoeren, hoe je verschillende voet- en teennagelaandoeningen kunt herkennen en hoe je ProNails Foot Care kunt gebruiken en verkopen om jouw omzet te laten groeien!

  Gratis workshop bij aankoop van workshop-gerelateerde producten ter waarde van € 250 in de shop op de dag van de workshop.

JE ZAL HET VOLGENDE LEREN

1. LUXUEUZE VOET- EN TEENNAGELBEHANDELING

Leer alle technieken voor een basis- en luxueuze cosmetische pedicure.

Ontdek hoe je jouw klanten perfecte teennagels kunt geven met de Baby Pedicure waarmee je de kleur veel dichter bij de nagelriem kunt aanbrengen. Hierdoor zien teennagels die een pedicure in de salon gehad hebben er gewoon beter uit en zullen jouw klanten langer genieten van hun perfecte nagels.

2. ELEKTRISCH VIJLEN

Ontdek hoe je een goede en veilige cosmetische pedicure kunt uitvoeren met behulp van een elektrische nagelfrees. Er is genoeg tijd om praktische ervaring op te doen tijdens de workshop; je leert van de besten!

Oefen jouw nieuwe vaardigheden op het model dat je meeneemt.

3. ONTSPANNENDE VOET- EN BEENMASSAGE

Een ProNails cosmetische pedicure is een echte anti-stress-behandeling. Verbeter jouw massagevaardigheden en maak kennis met onze nieuwe Foot Care voetverzorgingslijn met onder meer de massagebalsem, het vitaminemasker, ...Improve your massaging skills and get to know our new Foot Care range with the Massage Balm, Vitamin Mask, ...

4. EEN PERFECTE AFWERKING

Een frisse, leuke kleur op de teennagels is een perfecte afwerking!

Gebruik de prachtige LongWear of Sopolish kleuren om jouw perfecte cosmetische pedicure van de finishing touch te voorzien.

5. VOET- EN TEENNAGELAANDOENINGEN

Je leert meer over de meest voorkomende voet- en teennagelaandoeningen, zodat jij jouw klanten kunt helpen wanneer dat nodig is.

Je leert meer over de meest voorkomende voet- en teennagelaandoeningen, zodat jij jouw klanten kunt helpen wanneer dat nodig is.

6. VOETVERZORGINGSASSORTIMENT

Tijdens de pedicure-workshop leer je alles over de Foot Care voetverzorgingsproducten voor professioneel gebruik en hoe je ze moet gebruiken. Je komt ook meer te weten over de Foot Care voetverzorgingsproducten voor thuisgebruik en leert hoe je ze kunt gebruiken om jouw omzet te verhogen.

DEZE WORKSHOP IS VOOR

WAT JE MEE MOET NEMEN

VEREIST ERVARINGSNIVEAU
Alle niveaus

VEREISTE VOORKENNIS
Geen

MODEL
Ja, breng een model met natuurlijke teennagels mee.

PRODUCTEN 
None. All necessary products, tools & equipment will be available for use in the training center.

Reviews

Er zijn nog geen reviews

OPMERKING VAN TRAINSTER NATHALIE

 

Een cosmetische spa-pedicure is een echte anti-stress-behandeling die jouw salon toegevoegde waarde biedt en dus een bron is van extra inkomsten!

Perfect gelakte teennagels laten alles er beter uitzien en jouw klanten zullen langer dan ooit tevoren genieten van hun perfecte pedicure.

 

WAAROM PRONAILS ACADEMY ?

Volledig ingerichte opleidingscentra op meerdere locaties

ProNails Academy Certificaat

Persoonlijke aanpak & individuele feedback