ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
Denim nail art – girl meets boy trend

Denim nail art: een unieke jeanslook voor je nagels

Op 18 09 2014 in

 

De girl meets boy-trend is vandaag hotter dan hot. Modebewuste meiden vinden de perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke stijlelementen voor een stoere en zelfbewuste look. Het kleurenpalet dat dit najaar in de kijker staat, is een perfecte combinatie tussen zwart-wit, mannelijke denims en koude grijstinten. Om helemaal mee te zijn met deze trend, stellen we je de nieuwe, originele en stoere collectie “Denim Dots” voor. De collectie bestaat uit drie too cool for school nagellaken!

Wist je trouwens dat betongrijs het nieuwe nude is onder de nagellakken? Een echte topper dus!

 

Je nagels lakken met denim


 

De nieuwe Dirty Denim nagellak heeft zijn naam niet gestolen, want je kan hem perfect combineren met witte verfspatten. Hoe je dit coole effect verkrijgt op je nagels? Dat leggen we je in enkele stappen uit:

 

  1. Je start met het aanbrengen van de Dirty Denim nagellak n°352op alle nagels. Laat dit vervolgens goed drogen.
  2. Doe wat ProNails Foil Transfer Glue in een klein potje en neem je Graffiti Medium penseel. Strijk de Foil Transfer Glue dwars over de nagel. Voor een origineel effect trek je één grote penseeltrek verdeeld over de verschillende nagels.
  3. Laat vervolgens de Foil Transfer Glue transparant worden. Verkreukel de witte Nail Foil voor je het aanbrengt op de nagels. Op die manier creëer je een verweerde look.
  4. Plaats nu de Nail Foil op de nagel en wrijf erover, daar waar de lijm is aangebracht wordt de kleur overgezet.
  5. Bescherm als laatste stap het geheel met je favoriet gloss.

 

Je nagels lakken met dirty denim

 

Denim nail art ideeën


 

Ben je geen grote fan van de dirty verfspatten? Dan zijn deze lieve denim dots misschien meer jouw smaak! In drie stappen creëer je leuke denim dots op je nagels:

 

  1. Breng ProNails Nail Polish Dirty Denim aan op de volledige nagel en laat goed drogen.
  2. Teken een aantal grote stippen met je Striping Colour White of Propaint Devine.
  3. Breng als laatste een alg ProNails Action Painting aan. Werk het geheel af met Seco Seco om het sneller te laten drogen en mooi te laten glanzen.

Tip: je kan ook leuke variaties maken op dit design. Je kan bijvoorbeeld de grootte van de stippen of het aantal dots wijzigen.

 

 

 

 

 

Denim Nail art IdeeënTerug naar het overzicht