ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
Foot care voor professionals

Geef je klanten de beste pedicure met onze Foot Care producten

Op 13 03 2019 in

 

Wil je jouw klanten de beste pedicure aanbieden? Natuurlijk! Met de ProNails Foot Care producten kan je een relaxerende behandeling geven met al even mooie producten.

Door voortdurend goed te luisteren naar onze beautyprofessionals en hun klanten, heeft ProNails een nieuwe Foot Care gamma uitgebracht. Deze producten staan voor effectiviteit, verfrissing en een rustgevende ervaring.

 

Om het exfoliërende aspect van de Sugar Scrub meer kracht bij te zetten, hebben we de suiker in de formule aangepast. De scrub verwijdert niet enkel dode huidcellen maar voedt en verfrist ook de huid. Door de dode huidcellen te verwijderen wordt de vernieuwing van cellen gestimuleerd. Ook de kleur van de scrub is veranderd, nu kan je gemakkelijker de Sugar Scrub en de Vitamin mask uit elkaar houden. De Sugar Scrub kan je gebruiken op droge of natte voeten. Masseer het product in de huid totdat de korrel volledig weggesmolten is. Zo eenvoudig is het!

 

Het belangrijkste ingrediënt in deze producten is eucalyptus olie. Het is een krachtig natuurlijk ontsmettingsmiddel en werkt ontstekingsremmend, ideaal voor een gevoelige of snel geïrriteerde huid. Het frisse parfum geeft de klant een rustgevend gevoel. De nieuwe Foot Care lijn is niet enkel verfrissend maar ook krachtig en effectief. Het gebruik van deze producten zorgt voor zachte en verzorgde voeten die klaar zijn voor een Longwear of Sopolish kleurtje. 

 

Wil je jouw klanten de beste pedicure geven? Schrijf je dan in voor onze 3 uur durende workshop. Hier leer je alles over een cosmetische pedicure, beginnend met hoe je een effectieve behandeling geeft tot het lakken van de nagels van de klant. Boek jouw pedicure workshop nu!

 

Ben je nieuwsgierig naar de doeltreffendheid van onze Foot Care producten? Met een demonstratie sessie van 60 minuten kom je alles te weten over de volledige Foot Care lijn. Schrijf je hier in voor de demo sessie.Terug naar het overzicht