ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht

Verwen je handen en voeten op vakantie

Op 12 06 2019 in

 

De zomervakantie is voor de meeste mensen in zicht. Dat betekent dat klanten meer en meer naar jouw salon komen. Een kleurrijke manicure en die verdiende pedicure kunnen ze niet missen. Wie wilt er nu niet mooie, verzorgde voeten en handen op vakantie?

 

Zelfs als klanten niet in je salon zijn, maar naar een prachtige bestemming reizen, kan je ze nog altijd verwennen. Deze summer essential lijst kan volledig mee in de handbagage. Grijp deze opportuniteit want er is geen enkele reden om deze producten niet mee te nemen.

 

Bescherm en voed je handen met de “Anti-Age Hand Cream Rich” of “Anti-Age Lightweight Hand Cream”

 

Op vakantie zijn handen vaak droger. Droge lucht in het vliegtuig, het zoute zeewater en het zwembadwater zijn vaak boosdoeners. Adviseer je klanten om een tube Anti-Age Hand Cream Rich of Anti-Age Lightweight Hand Cream mee te nemen in de handbagage en zo genieten ze de hele vakantie lang van zachte handen. 

 

Verzorg je voeten met de Cooling Leg & Foot Lotion en de Softening Balm

 

Na een hele dag rondlopen en de leukste plekken bezoeken hebben je benen nood aan verfrissing. Raad je klanten de Cooling Leg & Foot Lotion om gezwollen en vermoeide voeten en benen te doen herleven, zo ben je terug fris voor een zwoele zomeravond!

Benen en voeten worden snel droog door de zon, het zeewater of het zand. Door de Softening Balm mee op vakantie te nemen en dagelijks te gebruiken op de benen en voeten, krijg je een super zachte huid! Een aanrader voor elke klant die de zon tegemoet gaat.

 

Kleur je vakantie met eender welke LongWear kleur

 

Gaan je klanten op een langere trip? Biedt ze dan wat afwisseling aan met verschillende LongWear kleuren. Ideaal voor klanten die de kleur van hun nagels willen matchen met elke outfit dat ze hebben!

 

Geef je nagel wat rust met “Nail Serum” of “Vitamina Cuticle Oil”

 

Willen je klanten natuurlijke en verzorgde nagels op reis? Deze Nail Treatment is pure verwennerij! Voor droge nagelriemen raad je best de Vitamina Cuticle Oil of de Nail Serum treatment aan. Dit voedt niet alleen maar stimuleert de groei van de nagels én maakt ze sterker dan ooit! Voor het beste resultaat wordt het best dagelijks gebruikt.

Don’t worry about it, gebruik Polish Corrector Pen

 

Met de Polish Corrector Pen kunnen je klanten foutjes corrigeren in een handomdraai, niemand die die uitschuiver nog ziet! Ze hoeven zich dus geen zorgen te maken om perfect gelakte nagels deze zomer.

 

Reis je enkel met handbagage?

Maak je geen zorgen! Al deze beauty essentials zijn onder de 100ml en kunnen de ideale reisgezel worden van jouw klanten!

Geniet van je vakantie!Terug naar het overzicht