ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
nagels lakken

Time for romance: je nagels lakken in een romantisch kleurtje

Op 14 01 2015 in

 

Valentijnsdag is het perfecte excuus om te zwelgen in romantiek. Verras je partner met een dineetje bij kaarslicht, maak het gezellig in huis en trek je nieuwe jurk aan voor een avond die helemaal en alleen maar in het teken staat van de liefde. Je outfit maak je compleet met bijpassende nagellak. Wij geven je enkele tips voor de mooiste romantische kleurtjes, mét toepasselijke namen.

 

Een romantische kleur op je nagels


De diepe framboosrode tint van Date Night past bij de winter, maar dankzij zijn intense rozerode kleur lonkt deze nagellak ook al een beetje naar de lente. De Date Night-nagellakkleur combineert mooi met tal van kleuren: eenvoudig zwart of wit, nachtblauw, of andere roodtinten. Zo heb je een brede keuze van mogelijke outfits die bij deze romantische nagelakkleur passen!

 

Rood, roder, roodst


De kleur van de liefde en de passie is natuurlijk rood. Met Especially For You kies je voor felrood dat zeker zal opvallen. Deze nagellak in combinatie met een zwarte outfit: dat is kiezen voor een vurige en toch stijlvolle look. Breng de diva in jou naar boven en ga hierbij ook voor passioneel rood op de lippen!

Iets subtieler is de nagellakkleur Rouge Amour: een diepe, intense kleur rood die iets minder opvalt dan fel rood of framboosrood. Toch heeft deze nagellakkleur zijn naam niet gestolen: ook de dieprode kleur staat symbool voor liefde en passie. Prachtig in combinatie met herfsttinten in je outfit, zoals aubergine, oker, dieporanje, donkerblauw of paars.

 

Tips om je nagels perfect te lakken


Met deze tips maak je je nagels ‘lakklaar’ en krijg je een onberispelijk resultaat.

  • Verzorg je nagels voor je ze lakt: verwijder restjes nagellak, duw je nagelriemen naar achter, vijl je nagels netjes, ...
  • Begin met het aanbrengen van een basislaag. Zorg ervoor dat je de juiste base coat kiest die past bij jouw type nagels. Voor stevige, gezonde nagels ga je voor de Polish Grip; die zorgt voor een langere hechting en bescherming van je nagelplaat. Heb je een oneven nagelbed, kies dan voor de base coat Even Nails om eventuele ribbels uit te vlakken tot  een mooi glad oppervlak.
  • Heb je broze of kwetsbare nagels, ga dan voor extra stevigheid met de Active Hardener
  • Neem niet te veel nagellak op je borsteltje: je brengt beter een laag meer aan dan een dikke laag die langzaam droogt.
  • Breng de nagellak aan door onderaan in het midden van je nagel te beginnen en vervolgens naar boven te strijken.
  • Breng twee of drie kleurlagen aan, afhankelijk van het gewenste kleurresultaat.
  • Zorg dat je met je laatste laag kleur zeker ook de voorkant van je nagel afsluit.
  • Sluit altijd af met een beschermende toplaag! De top coat Gloss It Up zorgt voor een stralend glanzende afwerking en beschermt ook tegen krassen. Seco Seco geeft een mooie glans en versnelt bovendien de droogtijd van je nagellak. Belangrijk is dat je met je top coat ook de rand van de nagel afsluit. Zo zorg je ervoor dat je manicure extra lang intact blijft.

Tip: Lak ook je teennagels in dezelfde romantische kleur. Zo ben je voorbereid op een stomende avond!

 

 

 Terug naar het overzicht