ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
Nail art - nagellak in nationale kleuren

Lak je nagels in de nationale kleuren en schreeuw jouw ploeg naar de finale!

Op 13 06 2014 in

 

Het wereldkampioenschap voetbal is eindelijk van start gegaan! Om volledig in de voetbalsfeer te komen, moedigen we iedereen aan om haar nagels in de nationale kleuren te lakken. Helaas kunnen we onze roots niet verloochenen en lakken wij onze nagels zwart-geel-rood. We geven enkele leuke nail art-ideeën mee om je nagels te lakken, maar natuurlijk kan je deze ideeën ook toepassen met de kleuren van jouw land!

 

Nagels lakken tijdens het WK: benodigdheden


Ben je hevige fan en supporter van de Rode Duivels? Dan horen ook je nagels zwart-geel-rood te zijn. Wat je hier voor nodig hebt?

Nagels lakken tijdens het WK

 

Nail art - nagels om-en-om lakken

 

1.Nagels om-en-om lakken


We beginnen met de eenvoudigste manier om je nagels te lakken tijdens het WK, namelijk elke nagel in een andere kleur. De makkelijkste manier om dit te doen: je begint bij je pink aan je linkerhand met zwarte nagellak, je gaat verder met gele nagellak op je ringvinger en vervolgens rode nagellak op je middelvinger. Je wijsvinger lak je opnieuw zwart, je duim geel. Daarna ga je verder met de duim van je rechterhand, die je rood lakt.

Een andere manier om je nagels tricolor te kleuren is door je pink en ringvinger zwart te lakken, je middelvinger en wijsvinger geel en je duim rood.

 

 

 

Nail art - Nagels in de Belgische driekleur2.Rode Duivels = Rode nagels


Hou je het liever sober? Dan kun je ook gewoon je nagels rood kleuren. Vind je dit toch een beetje té subtiel? Voeg dan een fantasie toe op één of meerdere nagels. Je kan bijvoorbeeld je ringvinger voorzien van de Belgische vlag. Doe dit met behulp van een dun penseel en een tandenstoker.

 

 

 

 

 

 

3. Lak op elke nagel een vlagje


Nail art - Nagels in de Belgische driekleur

Wil je iets uitmuntender supporteren? Dan kan je ook op elke nagel de Belgische vlag lakken. De makkelijkste manier om dit te doen? Lak eerst al je nagels geel, dit is de lichtste kleur en vormt een makkelijke basislaag. Als deze laag droog is, kleef je een strookje plakband of tape in het midden. Dit strookje blijft met andere woorden geel. Vervolgens lak je de linkerkant van je nagel zwart en de rechterkant rood met behulp van een penseeltje. Laat alles goed drogen en verwijder nadien voorzichtig de plakband of tape (foto van nagelstyliste Marian Nauws, Xtra Nails , Brasschaat).

 

 

 

 

 

Je bent nu he-le-maal klaar om de Duivels naar de finale te schreeuwen!

 Terug naar het overzicht