ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
Bridal Nail Trends

Bridal Nail Trends 2019

Op 15 05 2019 in

 

Wat zijn de meest populaire looks bij bruidjes? Een mooie manicure is belangrijk voor elke aanstaande bruid. Haar handen spelen een belangrijke rol op haar trouwdag en zullen vaak in beeld worden gebracht. Met deze trends en kleuren zal je de perfecte look hebben voor iedere bruid.

 

Subtle beauty

Een subtiele en neutrale tint is een duidelijke JA als het gaat om het kiezen van de juiste kleur. Een zachte kleur die haar prachtige trouwring doet schitteren is een absolute must.

Neutrale beauties: Emanuelle Naturelle, Romantica, Frequent Buyer & Champagne for Breakfast

   

 

Trends komen en gaan maar de French Manicure en de Babyboom zullen altijd bestaan. Volg onze Babyboom Nail Art workshop en geef niet alleen je zelfvertrouwen een boost maar ook je omzet!

 

 

Pretty in pink

Wie houdt er nu niet van een mooie roze kleur? Romantische kleuren misstaan niemand en zijn perfect voor iedere bruid. Deze kleuren zijn tijdloos, elegant en zo ook perfect voor jouw salon lang na het trouwseizoen.

Deze kleuren blijven altijd trendy: Mani Monday, My Little Peony, Little Blings & Flawlessly Fresh.

   

 

Sommige bruiden willen een extra touch in hun look, het is dan ook hun speciale dag. Nail Art mag dus niet ontbreken in jouw salon! Met de Unicorn Rhinestones & Pearls kan je kiezen uit verschillende kleuren parels: niet enkel wit en zilver, maar ook lichtroze, blauw of holographische decoratie. De perfecte finishing touch voor een extra speciale look!

 

Dare to be different

Niet elke bruid is hetzelfde, en niet iedereen droomt van dezelfde bruidsjurk. Sommige bruiden zijn op zoek een gedurfde look. Ze willen opvallen en hebben een manicure nodig die daarbij past. Een tijdloze rode kleur is een must-have in jouw assortiment, ook een mooie blauwe kleur mag niet ontbreken. Een bruid kan kiezen voor een klassieke Babyboom op haar handen maar haar tenen mogen dan weer in een felle kleur gelakt worden.

Voor een tintje kleur: Spread Your wings, Extragalactic, Wild At Heart or Read My Lips.

   

 

Het allereerste bezoek

Een bruiloft is voor vele vrouwen een reden om voor het eerst een salon te bezoeken. Dit is natuurlijk een opportuniteit voor jou om er een vaste klant van te maken. Hoe doe je dat? Door een goede service aan te bieden! Door haar te imponeren met de perfecte techniek, haar volledig te verwennen en haar te laten ontspannen. Zo ben je er zeker van dat ze terugkomt na de bruiloft!

 

Wil je alles weten over de nieuwste technieken en Bridal trends? Volg dan de Bridal Nails workshop.Terug naar het overzicht