ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht

Get your nails party ready!

Op 19 03 2019 in

 

Mei is dé feestmaand bij uitstek. Het wordt weer wat warmer en dat vraagt natuurlijk om gevierd te worden. Er zijn communies, lentefeesten en bruiloften en nog zo veel meer leuke evenementen. Redenen te meer om die nagels in een feestelijk jasje te hijsen. Geen inspiratie? No worries!

 

Yes way Rosé!

Chrome is weer helemaal terug van weggeweest. Vergeet de zilveren variant en ga voor een roze metaal kleur. Dit effect weerspiegelt het zonlicht en is een echte eye-catcher. Dit klassieke roze met een moderne twist zal alle hoofden doen draaien.

 

Tip! Voor een rosé spiegeleffect te creëren, breng je een laagje Crystal Seal aan voor je het Chrome poeder aanbrengt.

 

Aurora Pow(d)er

Het Aurora effect-poeder geeft een extra dimensie aan de nagels. Door het poeder in te wrijven verkrijg je een verbluffend regenboogeffect. Elke verschillende kleur Gellak of Sopolish als basis geeft een ander effect aan de look. Met deze futuristische look zet je de nagels zeker in de spotlight.

 

Om de powder-look keer op keer perfect aan te brengen, gebruik je best de n°16 Stamp Brush. Door de compacte haren is het de ideale tool om poeder in de nagel te wrijven of om Stamp Art mee te creëren. De ProNails Premium Brushes zijn na uitvoerig getest door nail professionals.

De penselen zijn licht in de hand en dankzij de unieke twist zullen ze nooit van je werktafel rollen. Ideaal dus om uren bezig te zijn met Nail Art! Wil jij graag leren hoe je deze pow(d)erful naillooks creëert? Volg de Nail Art workshop en leer alles over de nieuwste trends.

 

Mermaid to perfection

Deze Nail Art look is de perfecte mix tussen naturel nagels en een glamoureuze look. Dit subtiele glitter effect straalt klasse en elegantie uit met net dat tikkeltje meer. Deze look is ideaal voor een aanstaande bruid of party-girl.

 

Tip! Creëer met de n°10 Punky Brush een ombre-effect om de nagels wat meer in de verf te zetten. Deze ProNails Premium Brush is speciaal ontworpen om feilloze kleurovergangen te creëren.

 

Ben jij klaar voor het trouw-seizoen? Bruiden zijn vaak opzoek naar een look die klassiek en elegant is maar toch opvallend. Wat zijn de trends en nog belangrijker hoe creër ik ze? Ontdek het allemaal op onze Bridal Workshop!Terug naar het overzicht