ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
becoming a nail stylist

Nagelstyliste worden

Op 13 01 2017 in

 

hoe kies je de juiste opleiding?

Overweeg je een cursus of opleiding nagelstyling te volgen? Wie beslist een opleiding te volgen om nagelstyliste te worden, wil er uiteraard alles uit halen wat erin zit. Maar hoe kies je nu de juiste basisopleiding tot nagelstyliste en waarop moet je letten bij je beslissing?

 

 

 

Wil je:

  • werken met hoogkwalitatieve nagelproducten en weten hoe je de kwaliteit van die producten herkent en optimaal gebruikt voor je klanten?

  • zoveel mogelijk kunnen leren door de handen uit de mouwen te steken en alles zelf uit te proberen in plaats van uren boven saaie cursussen te hangen?

  • les en persoonlijke begeleiding krijgen van echte, waarmee je zelf meteen de kneepjes van het vak onder de knie kan krijgen.


In al die gevallen biedt een opleiding tot nagelstyliste bij ProNails de perfecte oplossing voor je vragen. Niet alleen hebben de opleidingscentra van ProNails een uitstekende reputatie in heel Europa, we werken enkel en alleen met ervaren opleidsters en laten je enkel de beste producten gebruiken. Met andere woorden: je krijgt de best mogelijke opleiding tot nagelstyliste, waardoor je achteraf zeker kan zijn van je job! Want na onze opleiding begint het pas. Erkend nagelstylist kan je zijn in hoofd- of bijberoep. Of je nu je eigen nagelsalon opent of je gaat als versterking aan de slag in een salon: nagelstyliste is een beroep met toekomst en heel wat mogelijkheden!

Los daarvan hebben we de grootste voordelen van een Pronails-opleiding voor jou even op een rijtje gezet.

 

 

De ProNails basisopleiding nagelstyling is een praktijkgerichte opleiding

 

Al vanaf de eerste les ga je zelf aan de slag. Je werkt met nail trainers of met echte modellen. Geen uren saaie theorie, maar je ontdekt alles meteen in de praktijk en kan meteen de theorie zelf uitproberen. Zo leer je uiteindelijk steeds het meeste! Als nagelstylist moet je het niet alleen op papier kunnen. Je moet ook écht prachtige nagels kunnen toveren!

 

Met een professionele begeleiding voel je je altijd geholpen

Tijdens de opleiding staan onze professionele trainers klaar om je alle details uit te leggen. Een keer, twee keer, drie keer… niets is te veel gevraagd! Daarom vorm je altijd een kleine groep met slechts enkele andere cursisten. Zo blijft het gezellig en is je begeleiding ook des te persoonlijker.

Ook na de opleiding mag je gedurende 72 uur komen oefenen in onze Training Centres. Er is steeds iemand aanwezig die je op weg helpt. Zit je met vragen over onze producten, andere workshops of hoe je nu eigenlijk moet beginnen aan je eigen zaak? Ook dan zal er altijd iemand klaarstaan met raad en tips. Je staat er niet alleen voor.

 

 

De basisopleiding nagelstyliste als perfecte voorbereiding voor je eindexamen!

 

Omdat deze opleiding nagelstyling zo hands-on is, zal jij je erg op je gemak voelen voor het examen. Je kan het! Als je alle les- en oefenmomenten goed benut, vertrouwen wij erop dat je er volledig klaar voor bent. Je hebt geen enkele reden om je zorgen te maken.

ProNails is je professionele partner gedurende je hele carrière als nagelstyliste, en die partner is er van bij de start: bij je opleiding tot nagelstyliste. Kies meteen juist en kies voor de ervaring en kwaliteit van ProNails!

 

 

HANDIG!

Wist je dat er voor de basisopleiding een handig startpakket werd uitgewerkt met alles erop en eraan om je goed te laten starten? De materialen die je nodig hebt tijdens de opleiding zijn meteen ook de perfecte basis om je professioneel op weg te zetten. Boek die eerste klanten maar al in!

 

KLIK HIER OM ONS TRAINING PROGRAMMA TE BEKIJKENTerug naar het overzicht