ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
4 gels for you to know

4 gels for you to know

Op 02 04 2019 in

 

Bij ProNails hebben we heel wat verschillende gels om jou als nagelstyliste de juiste tools in handen te geven. Elke gel heeft specifieke voordelen, eigen toepassingen en een aangepaste formule en textuur. Ontdek hier waarom deze 4 gels zo bijzonder zijn en niet mogen ontbreken in jouw collectie!

 

Flexi Base Gel

 

Niet iedereen heeft sterke, gezonde natuurlijke nagels. Klanten met flexibele nagels lopen meer kans om lossingen te krijgen doordat de gel minder goed hecht op de nagels.

Om dit te voorkomen gebruik je best de Flexi Base gel. De gel is speciaal ontworpen voor klanten met beschadigde, vette of flexibele nagels.

Je brengt heel eenvoudig een dunne laag aan met de brush-on applicatie. Je kan de Flexi Base gebruiken met elke ProNails bouwgel, inclusief de 3-in-1 gels.

 

Merk je dat de nagels van verschillende klanten flexibel worden? Volg nu een workshop vijltechnieken en leer hoe je deze problemen kunt vermijden!

 

 

 

Flexi Builder frosted pink LED/UV gel

 

Deze transparante crèmekleurige gel verzacht imperfecties van het nagelbed en creëert zeer natuurlijk ogende gelnagels.

De Flexi Builder Gels zijn zowel sterk als flexibel en zorgen voor de optimale hardheid en elasticiteit op ieder nageltype. Het is dé perfecte gel om een natuurlijke look of de klassieke French Manicure mee uit te voeren.

Toch liever een edgy stiletto nagellook op een flexibele natuurlijke nagel? Met deze Flexi Builder gel in combinatie met de Hard Builder Clear maak je gemakkelijk verlengingen op sjablonen. Nail that look!

 

Volg nu de ProNails Workshop en leer alles over de sjabloon- en French Manicure technieken.

 

 

 

REPAIR FIBER FORCE LED/UV GEL

 

Bij gebroken, gescheurde of zwakke nagels is het belangrijk om de nagel te versterken. Met de Repair Fiber Force gel wordt een met glasvezel versterkte laag aangebracht op de nagel. 

Doordat het zeer licht op de nagel ligt, is dit product ideaal om om een ultradunne, natuurlijke nagellook te creëren.

 

Tijdens de omschakelingscursus kan je al onze verschillende soorten gels testen. Want hoe kan je nu weten of je iets echt geweldig vindt, als je het nog niet geprobeerd hebt? Boek de Workshop nu!

 

 

 

 

 

 

 

Hard Builder Clear LED/UV gel

 

De Hard Builder Clear LED/UV gel is één van de sterkste gels in de Hard Builder reeks.

Combineer het product met de ProNails Perfect Base om ultradunne nagels te creëren of combineer het met de Flexi Base als je klant vette of beschadigde nagels heeft. 

Met gebruik van de Smart Light hard je de gel uit in 30 seconden, je doet dit best vinger per vinger. Deze gel vereist het minimum aan vijlwerk en is enorm zelf-egaliserend, dit product is niet alleen tijdbesparend maar ook winstgevend! 2 vliegen in 1 klap!

 

De n°4 Pyramid Brush is de ideale brush om Builder Gels aan te brengen. Met zijn unieke pyramide-achtige vorm is het het perfecte penseel voor een precieze, eenvoudige en snelle applicatie. De metalen tip aan de andere zijde zorgt ervoor dat je gemakkelijk fouten kan corrigeren.

 

 

 Terug naar het overzicht