ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
Hoe verzorg je thuis gelnagels?

Hoe verzorg je thuis gelnagels?

Op 23 03 2020 in

 

Helaas moesten in de meeste landen de nagelstudio's sluiten. Dit betekent dat je klanten thuis zijn en over een paar dagen of weken geconfronteerd zullen worden met een uitgroei van hun gelnagels. Daarom is het belangrijk om je handen en nagels komende weken zeker wat extra liefde en zorg te geven.

Sandrine, International Trainster bij ProNails HQ, heeft een video voorbereid die je zal helpen om jouw klanten te informeren over hoe ze hun gelnagels moeten verzorgen tijdens deze moeilijke periode.

Je kan deze video delen op je eigen social media kanalen om je klanten te helpen. Het is cruciaal dat je hen leert om hun gelnagels correct en veilig te verzorgen.

 

Bekijk de volledige tutorial van Sandrine.

Download de video "Hoe je je gelnagels kan verzorgen".

Vergeet niet om ProNails te vermelden of te taggen in je berichten. (@pronails_hq op Instagram en @ProNails.international op Facebook)

 

Hoe verzorg je thuis je gelnagels?

Je moet deze producten thuis hebben om aan jouw gelnagels te kunnen werken:

  • Ontsmettingsmiddel voor de handen
  • Een zacht korrelig vijl (bijvoorbeeld: Master File 240)
  • Nagelserum om je natuurlijke nagel te voeden
  • Vitamina Cuticle Oil om je nagelriemen dagelijks te voeden
  • Optioneel: LongWear start, kleur en finish om je uitgroei te camoufleren

Gebruik nooit een nagelknipper om je gelnagels te verkorten. Dit zal de gelnagel breken en resulteert in gebroken en loskomende nagels!

TIP van Sandrine: begin eerst met je moeilijkste hand. En zorg ervoor dat je nagels naar je toe draait zoals je nagelstyliste het zou doen.

Je verkort je nagels eerst tot de gewenste lengte en daarna ga je verder met de vorm van de nagels. Als je klaar bent met het vijlen van al je nagels, breng dan nagelserum aan op je natuurlijke nagel om je natuurlijke nagel te voeden en te versterken. Eindig met je dagelijkse dosis Vitamina Cuticle Oil en masseer dit in je nagelriem.

Als je je uitgroei wilt camoufleren, bedek het dan met een donkere LongWear kleur. Een donkere kleur zal je helpen om elke gelkleur die je op jouw nagels hebt, gemakkelijker te bedekken. Begin met de LongWear Start, breng 2 lagen kleur aan. Wacht 2 minuten en breng de LongWear Finish aan voor een perfect resultaat.

Herhaal de stappen van het inkorten van je nagels na een paar dagen. Dit is de beste manier om je gelnagels te onderhouden tijdens deze uitzonderlijke periode. Laat ze best uitgroeien in plaats van de volledige gel van je nagels los te peuteren of af te trekken. Dit zal jouw nagels beschadigen!Terug naar het overzicht