ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
Onze tips voor zomerse handen & voeten.

Staycation of naar het buitenland?

Op 19 06 2020 in

 

Onze tips voor zomerse handen & voeten


Een vakantie in het buitenland of een deugddoende staycation komt steeds dichterbij! Dat betekent dat jouw klanten massaal een afspraak zullen inplannen. Want wie wilt er nu geen mooie, verzorgde handen en voeten deze zomer?

 

Vergeet zeker niet om na iedere behandeling enkele summer essentials aan te bieden, die thuis gebruikt kunnen worden en gemakkelijk in de reiskoffer passen. Zo kan jouw klant echt overal haar handen & voeten blijven verzorgen met haar geliefde ProNails producten. Bovendien is dit de perfecte manier om het gevoel van jouw salonbehandeling nog eventjes te verlengen. En jij ziet de verkoop in jouw salon in stijgende lijn groeien!

 

Altijd zachte & gevoede handen

De gekende producten voor hand- en nagelverzorging bestaan ook in een handige meeneemverpakking, onder 100 ml. Ideaal voor in de handbagage dus! Op vakantie voelen handen sneller ruw aan. De droge lucht in het vliegtuig, het zoute zeewater en zwembadwater zijn hier ongetwijfeld de boosdoeners. Adviseer je klanten dus zeker om een tube Anti-Age Hand Cream Rich of Anti-Age Lightweight Hand Cream mee te nemen in hun handtas of handbagage. Deze crèmes zullen de handen zijdezacht maken. De Rich Cream beschermt zelfs tegen UV-stralen, dankzij de geïntegreerde spf 15 zonnefactor.

 

Gun ook de nagels wat rust

Willen je klanten natuurlijke en verzorgde nagels op reis? Deze Nail Treatment is pure verwennerij! Voor droge nagelriemen raad je best de Vitamina Cuticle Oil aan. Voor broze nagels raad je best het Nail Serum aan. Deze voedt niet alleen, maar stimuleert ook de groei van de nagels én maakt ze sterker dan ooit! Voor een optimaal resultaat worden deze producten best op dagelijkse basis gebruikt.

 

Kleurrijke vakantie dankzij > 120 LongWear kleuren

Hebben je klanten een langere trip geboekt? Bied ze dan wat afwisseling aan met verschillende LongWear kleuren. Ideaal voor dames die de kleur van hun nagels willen matchen met hun outfit. 

Of zijn ze op zoek naar een perfecte match met hun nieuwe nagelkleur die ze net gekozen hebben? Dan zijn deze lakjes ideaal! De meeste ProNails kleuren bestaan namelijk steeds in Gellak, Sopolish én LongWear. Mix & Match!

 

Foutjes gemaakt? Polish Corrector Pen to the rescue!

Dankzij deze Polish Corrector Pen kunnen foutjes in een handomdraai gecorrigeerd worden. Niemand die deze uitschuivers nog ziet!

 

Een voeten-verwenmoment

In de zomer dragen je klanten vaker open schoenen. Mooi verzorgde en eeltvrije voeten zijn hierbij zeker een must! Dankzij de heerlijke Callus Off spray, in combinatie met de Magic Foot File en Magic Toe File, zullen hun hielen en tenen er als herboren uitzien. Ook de Cracked Heel Foam brengt verzachting. 

Deze producten voor thuisgebruik zijn een perfecte aanvulling op jouw cosmetische pedicure tijdens hun vakantie.

 

Keep it cool

Ook de Cooling Leg & Foot Lotion brengt verkoeling, daar waar nodig! Dit verkwikkende product zorgt voor een fris gevoel, heeft een kalmerende werking en hydrateert dankzij het magische ingrediënt ‘Aloë Vera’. Hebben jouw klanten op hete zomerdagen snel last van rode, gezwollen of vermoeide benen en voeten? Raad hen dan zeker dit product aan. Ze zullen je dankbaar zijn!

 

Enkel handbagage mee?

De meeste van deze beauty essentials bevatten max. 100ml en zijn hierdoor de ideale reisgezel van jouw klanten. Zorg er dus zeker voor dat deze dames niet zonder deze summer essentials huiswaarts keren.

We wensen jou en jouw klanten alvast een zalige en deugddoende vakantie!Terug naar het overzicht