ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
Nail art penselen per nail art stijl

Welke nail art penselen horen bij welke stijl?

Op 03 09 2014 in

Afhankelijk van de stijl die je wilt toepassen op een nagel, verschilt ook de keuze van je nail art penselen. De verschillende soorten haren, maar ook de inplanting van de haartjes en de snit geven de penselen een bepaald karakter. Om je enkele voorbeelden te geven, hebben we aan de penselen diverse stijlen gekoppeld.


French manicure

 

Nail art penseel French manicure

De French manicure-techniek is makkelijk toe te passen met een rond penseel. Je kan een perfecte French manicure tekenen met zowel fijne haren als bredere haren. Dit is afhankelijk van je behendigheid en voorkeur. Onze nagelstylistes raden de penselen Crystal Nail art 01 en Gelinsky Designer Brush aan voor een prachtig resultaat.

 


 

Stampart

 

Gelinksy Stampart - Nail art penseel

Om heel snel, leuke nail art effecten te creëren, is de Gelinsky Stampart Brush een super penseel. Die heeft een ronde opbouw en een platte snit. Hierdoor kan je heel gemakkelijk ronde motieven deppen. Je kan er prachtige bloemen mee tekenen of een reptiel-effect maken.

 


 

Aquarel

 

Nail art penseel Aquarel - Kolinsky Art Brush

Om een aquarel-effect op de nagels tevoorschijn te toveren met ProPaint, gebruik je het best de Kolinsky Art Brush 0, Kolinsky Art Brush 2 of Kolinsky Art Brush 3. De nummers van het penseel staan, logischerwijs, voor de dikte van de kwast. Ze zijn ook handig voor andere verfijnde nail art technieken.

 


 

One Stroke techniek

 

Nail art penseel One Stroke techniek

Speciaal voor de ervaren nagelstyliste is er de Shape & Design Brush met een vierkante inplanting om de One Stroke techniek feilloos toe te passen.

 


 

Speciale effecten

 

Nail art penseel voor speciale effecten

Last but not least zijn er de Graffity Brushes waarmee je speciale effecten op de nagels kan aanbrengen. De penselen hebben een speciale snit die het toelaat om wilde, abstracte effecten te maken met Gellak, ProPaint en Foil adhesive.

 Terug naar het overzicht