ProNails Netherlands

Terug naar het overzicht
Leer gelnagels zetten tijdens de basisopleiding gelnagels bij ProNails

Starten met basisopleiding gelnagels bij ProNails

Op 11 09 2014 in

 

Een succesvolle carrière begint met een goede opleiding, voornamelijk een carrière als professioneel nagelstyliste. Ben je creatief, sociaal en perfectionistisch? En boeit het plaatsen van prachtige nagels je mateloos? Maak dan van deze passie een interessante carrière dankzij de basisopleiding gelnagels.

 

De basisopleiding gelnagels


 

Basisopleiding gelnagels ProNails

De basisopleiding van ProNails bestaat uit 15 sessies waarin je de kneepjes van het vak leert. In de sessies maak je als beginnend nagelstylist(e) kennis met het plaatsen van gelnagels, leer je technieken om kleurengels aan te brengen en oefen je de nail art techniek French manicure.

Maandelijks zijn er verschillende instapdata waarop je kan starten met de basisopleiding. Je volgt vervolgens één dag in de week les in een opleidingscentrum. Hierbij heb je de keuze tussen weekdagen en ook op zaterdag kan je les volgen. Na de intense cursus van 15 weken, heb je één jaar de kans om je te vervolmaken zonder extra kosten.

Startdata ProNails Basis Opleiding Gelnagels

 

 

Het lessenpakket voor beginners


 

Lessenpakket beginnende nagelstylistes

Je begint tijdens de opleiding gelnagels met onderbouwde theoretische lessen. Tijdens deze sessies ligt de focus op de structuur van natuurlijke nagels. Daarnaast maak je kennis met mogelijke nagelziektes. Nadat je de theorie onder de knie hebt, start de intensieve praktische training. Tijdens deze trainingen leer je alle aspecten van de job kennen. Je verzorgt handen en nagels, je leert tips plaatsen, French manicure en kleurengels aanbrengen en ook de sjabloontechniek komt aan bod.

Om goed te kunnen oefenen, krijgt elke cursist een Nail Trainer mee naar huis. Die helpt je om de nageltechnieken bij te schaven en een diploma te behalen na het afleggen van het regionale (of landelijke) examen. Het is een welverdiende bekroning na maanden hard werken, oefenen en perfectioneren.

Ik wens meer informatie:

 

 

Welke kosten zijn gebonden aan een opleiding gelnagels?


 

Opleiding gelnagels volgen

De opleiding tot nagelstyliste kost €695, exclusief btw. Daarnaast moet je een starter kit aanschaffen om deel te kunnen nemen aan de cursus. Het prijskaartje bedraagt €412, exclusief btw. Als laatste is er nog de Nail trainer die je mee naar huis krijgt om te oefenen, hiervoor betaal je €100 waarborg. 

Wanneer jouw docente je hiertoe klaar acht, kan je na enkele weken al als nagelstyliste aan de slag. Op die manier kan je de investering die je voor de opleiding maakte onmiddellijk terugverdienen. 

Meer informatie over de opleiding en de verschillende opleidingscentra vind je op de website.

 

 Terug naar het overzicht