ProNails Netherlands

Premium Brushes

PREMIUM BRUSHES

PREMIUM BRUSHES

Als creatieve professional heb je niet enkel talent, passie of expertise nodig. Alles start met het juiste instrument.

16 ICONISCHE PENSELEN

waarmee de nagelcreaties als muziek uit je vingers zullen stromen. Of het nu gaat om een perfecte gelapplicatie of uiterst gedetailleerde nail art, in dit gamma vind je het ideale penseel voor elke mogelijke toepassing.

 

 

 

Niet zomaar een penseel

DESIGN

De ultrazwarte, gracieus vormgegeven penselen met een unieke, hoogwaardige tip zijn niet alleen een lust voor het oog. Dankzij de originele twist, rolt je penseel niet meer van je werktafel!

INNOVATIEF

Voor de ProNails Premium Brushes ontwikkelden we een unieke beschermknijper of -dop die je in één vlotte beweging op het penseel klikt en zo de haren beschermt zonder ze aan te raken. Verder heeft elk penseel ook een handige metalen correctietip en zal het penseel, dankzij de uniek twist, nooit van je werktafel rollen!

ANTI-ALLERGISCH

Heel wat nagelstylisten zijn allergisch aan nikkel dat zich in de meeste ferrules (het metalen stukje dat de haren vasthoudt) bevindt. Echter niet bij de ProNails Premium Brush! De ferrule is hier vervaardigd in koper van de hoogste kwaliteit.

DUURZAAM

Deze penselen zijn vervaardigd uit polypropyleen. Dit ultrabestendige materiaal wordt ook gebruikt voor de ingenieuze ProNails Gelpot en is dus onverslijtbaar. Gedaan met krassen, vlekken, of afgeschilferde handvaten.

ERGONOMISCH

De vormgeving werd uitvoerig getest door nail professionals om er voor te zorgen dat deze penselen het ideale formaat hebben, super handig zijn in gebruik, zalig in de hand liggen en de perfecte balans hebben.

Ontdek alle penselen

What’s your lucky number?

Geef je creativiteit een boost en laat deze penselen je inspireren om ontelbaar veel en unieke nagelcreaties te realiseren!

We zijn super benieuwd om te ontdekken wat je allemaal zal realiseren met deze unieke penselen! Deel je nagelcreaties online samen met de hashtag van je favorieten penselen! #MyPNBrush #ProNails #NailArtist