ProNails Netherlands

Confidence Collection

Confidence Collection
Confidence Collection

De Confidence Collectie

Wij nagelprofessionals wisten het al langer: een bezoek aan het nagelsalon geeft vrouwen een serieuze powerrush. Want perfect gelakte nagels zijn de beste manier om te laten zien dat je de touwtjes in handen hebt. Dit seizoen gaat ProNails volop voor CONFIDENCE, met 6 nieuwe kleuren om een echte powerlook te creëren. Klassiek grijs, opvallend zwart, felrood of vrouwelijk paars: wat is jouw powerkleur?

Wat is jouw power kleur?


 

Read My Lips

#ReadMyLips

Wie is hier de baas? Jouw felrode nagels spreken voor zich. Match met rode lippen en een strak krijtstreeppak voor maximale impact. Als jij spreekt hangt iedereen aan je lippen. Read My Lips.

FromNineToWine

#FromNineToWine

De hele dag lang houd je alles strak in handen, maar na het werk is het tijd om los te laten. Met bordeaux! In je glas én op je nagels. Want met de dieprode kleur van een lekkere Chateau op je nagels ben jij overal klaar voor. Van nine to wine!

#DealsInHeels

Klaar om die deal te sluiten? Pump up the femme met volumineus haar, torenhoge pumps en een lik gesofisticeerd grijs op je nagels. Ja, you nailed it!

AdorableBadass

#AdorableBadass

Je hebt je cafeïneshot binnen en nu ben je er helemaal klaar voor. Wat ga je vandaag weer eens uitspoken? Met deze kleur ben je stoer en schattig tegelijk. Ga van grijs naar groots en druk je stempel op je nagels! Da’s pas POW-er!

PowerSuitsYou

#PowerSuitsYou

Yves Saint Laurent bewees het al in 1966: niets sexyer dan een vrouw in een pak. Match met zwarte nagels en je bent een echte femme fatale. Een machtig zwart met een rode ondertoon, dus net dat tikje anders. Glazen plafond? Waar?

FemaleFuture

#FemaleFuture

De toekomst is aan de vrouwen. Wij weten het al, nu de rest van de wereld nog. Met trendy, futuristische, paarse nagels heb jij gegarandeerd de overhand. Nog wat felblauwe mascara en een powder-ful Aurora-effect en je eet ze rrrrrrauw!

GET inspired


Spreek jij met je handen? voorzie je nagels dan zeker van de nodige power! laat je inspireren door deze krachtige nail designs met verbluffende visuele effecten.

 

Effect Gels
Effect Gels
Neon Powder
Galaxy