ProNails Netherlands

COSMETISCHE PEDICURE

€  246,37
excl BTW

Waarom een pedicure cursus volgen?


Er zijn verschillende goede redenen om een pedicure cursus te volgen op te noemen. Een cosmetische pedicure is altijd een leuke behandeling. Je klant is er dolgelukkig mee en ook voor jou is het aangenaam. Een van de meest belangrijke misvattingen over pedicure is dat het maar "vies" zou zijn. Niets is minder waar! Wist je dat er meer bacteriën leven op handen dan op voeten? Bovendien begin je een pedicure altijd met een ontspannend, verfrissend en ontsmettend voetbad. Laat die vooroordelen dus gerust los!

 

Verder zorgt het ook voor extra omzet. Klanten die jou al opzoeken voor een manicure of een behandeling met gel of Sopolish zullen vast en zeker geneigd zijn om ook hun voeten door jou te laten behandelen. Zeker in de zomer is dat de ideale aanvulling op hun bezoek. Teennagels in dezelfde kleur als de nagels van hun handen? Geen probleem voor jou - met nagellak, gel of Sopolish! Je zomermaanden worden je beste maanden - en niet alleen omwille van het mooie weer!

 

Maar niet alleen je klanten vinden het fijn. Ook jij zal veel hebben aan je pedicure behandelingen. Het brengt afwisseling in je dag. Je kan ook pedicure aan huis gaan aanbieden, wat veel klanten ook handig zullen vinden. ProNails heeft verschillende producten en materialen die je makkelijk op weg mee kunt nemen.

 

Het fijne aan een pedicure behandeling is dat je klanten niet alleen het verschil zullen zien, maar ook zullen voelen. Een gelukkige klant blijft, zoals je vast weet. Biedt een cosmetische pedicure aan en maak je klanten instant happy!

 

HIGHLIGHTS WORKSHOP


  • Leer over veel voorkomende voetaandoeningen.
  • Hoe een luxe voet & teennagel verzorging doen?
  • Hoe geef je een ontspannende voeten beenmassage?
  • Hoe lak je de teennagels perfect met semi-permanente nagellak (Sopolish)?
  • Kennismaking met de ProNails voetverzorgingsproducten.
  • Leer je omzet boosten met de ProNails voetverzorgingsproducten.

 

Tot binnenkort? Reserveer alvast je plaatsje!

 

Praktische informatie

Date: 
donderdag, 1 oktober, 2020
Voor wie?: 
Alle beauty specialisten en beginners
Duur: 
13.00u - 16.00u
Model nodig?: 
Ja met natuurlijke nagels
Prijs: 
€  246,37
excl. BTW
Materialen: 
Basispakket inbegrepen

Meer informatie over deze opleiding?

Contacteer ons per e-mail of telefonisch. We geven graag antwoord op al je vragen.