ProNails Netherlands

Enigma Collectie

Enigma collectie
Enigma collectie

Enigma collectie

Mysterie is vandaag overal. In je favoriete televisieserie, op de catwalk en … op je nagels. Prada liet zich inspireren door The Adams Family, terwijl Dries Van Noten en Givenchy verdwaalden in een sprookjesachtige bloemenweelde met een duister kantje. We leven dit najaar in duistere tijden waarin je je meer dan ooit mag laten leiden door je spiritualiteit. De stand van de maan en de karakteristieken van je sterrenbeeld bepalen niet alleen wie je bent, maar ook hoe je eruitziet.

Waarom wachten tot Halloween? Ga op zoek naar je mysterieuze alter ego, wapen jezelf met een enigmatische look en kom onverwacht uit de hoek. De nieuwe Enigma Collectie zit vol onvoorspelbare kleuren uit de nacht, die je nieuwe persona perfect aanvullen. Alles kan en alles mag in deze mysterieuze droomwereld.

Stargazer

Stargazer

Stargazer is zo oneindig en onvoorspelbaar als een kristallen bol. Laat je blik verdwalen en ga op zoek naar je toekomst in de raadselachtige glinstering van deze gitzwarte tint.

Lunar Twilight

Lunar Twilight

Net als in de najaarscollectie van Dries Van Noten, vormt dit zachte paars het ideale canvas voor een betoverend bloemenaquarel. In combinatie met een donkerdere tint uit de Enigma Collectie creëert Lunar Twilight een stijlvol contrast op je nagels.

Midnight Charm

Midnight Charm

Wanneer de klok twaalf uur slaat, laat jij de innerlijke tovenares in je los met Midnight Charm. Een midnight blue zo donker als de nachtelijke hemel, met een geheimzinnige glans.

Red Moon rising

Red Moon rising

Duister, maar niet te eng. Charmant, maar niet te braaf. Red Moon Rising is het evenbeeld van moderne hekserij. Een meedogenloos auberginerood dat iedereen weet te verleiden.

Magnetic Mystery

Magnetic Mystery

Niets is wat het lijkt. Dankzij zijn paarsachtige ondertoon is Magnetic Mystery allesbehalve een voorspelbare tint. Er zit een beetje #magneticmystery in ieder van ons. Durf jij het aan?

She Wolf

She Wolf

Wanneer de nacht valt en de maan hoog staat, weerklinkt het gehuil van de #shewolf. Vervolledig je alter ego met dit warme taupe en trotseer een onvergetelijke halloweennacht.

Enigma kleurencollecties


Inspireer je


Glitter Powder, Shadow Cat-eye Gels, Nail foils, Spider Gels, Marble Moons, Aquarelle Effect Kit met al deze producten kan je DE coolste nagellooks creëeren in combinatie met verschillende Enigma kleuren.