ProNails Netherlands

Gellak Colour

GELLAK KLEURENGELS

De n°1 kleurengel voor professionals.
Voor perfect gekleurde gelnagels is er slechts één keuze: ProNails Gellak, de beste kleurengel op de markt! Gellak staat voor een perfecte dekking, snel en eenvoudig aan te brengen én meer dan 200 op en top trendy kleuren seizoen na seizoen.

Perfecte dekking

PERFECTE DEKKING

De Gellak kleurengels zijn sterk gepigmenteerd, wat wil zeggen dat ze veel kleurbestanddeeltjes hebben. Dankzij deze volle kleur dekken ze perfect in twee dunne laagjes. Hierdoor kan je ook zeer natuurlijke en dunne gelnagels afleveren. De kleur blijft ook perfect en verkleurt niet tot aan de volgende bijvulling!

EENVOUDIGE APPLICATIE

EENVOUDIGE APPLICATIE

Aanbrengen is makkelijk omdat de gels zelf-modellerend zijn. Je brengt de kleurengel aan en de gel spreidt zich perfect egaal op de nagelplaat uit. Doordat je zo extreem dun kan werken, is ook uitharden heel eenvoudig. Met 30 seconden FULL in The Smart Light is de nagel klaar voor een volgende laag.

TIJDSBESPAREND WERKEN

TIJDSBESPAREND WERKEN

ProNails Gellak werkt makkelijk en hardt snel uit, wat op zich al tijdbesparend is. Investeer in The Smart Light en win tijd! Die 30 seconden per laagje maken het verschil op het einde van de dag. Bovendien hebben ProNails Gellak kleurengels geen kleeflaag na het uitharden. Je kan dus meteen verder met een tweede laag, nail art of je top coat.

HANDIGE VERPAKKING

HANDIGE VERPAKKING

Niet alleen over de inhoud is nagedacht, ook de verpakking is helemaal afgestemd om wat jij als nagelstylist praktisch vindt. Het unieke design van de potjes ProNails Gellak maakt hen stapelbaar, wat handig is om op te bergen. De gel zit ook steeds ingesloten, dus geen plakkerig dekseltje meer. Dankzij de brede basis vallen de potjes niet makkelijk om en breken ze niet. Maar het meest ingenieuze van al is de ingebouwde afstrijkrand waardoor je telkens de exact juiste hoeveelheid gel op je penseel kan nemen.

WELKE GELLAK KLEUREN KIES JIJ?


ProNails Gellak is verkrijgbaar in meer dan 200 fenomenale kleuren. Kies jij voor de laatste trendkleuren of hou je van tijdloze klassiekers? Verras je klanten met de mooiste kleuren van het moment en laat hun nagels keer op keer stralen. Ontdek de nieuwste collectie.
Op zoek naar een matching kleur voor de teennagels? We bieden ook telkens dezelfde kleur in Sopolish en LongWear aan.