ProNails Netherlands

Love Me Tender Collectie

Love Me Tender collection
Love Me Tender collection

Love Me Tender collectie

De tijd dat glitter alleen maar gepast was op glamoureuze gelegenheden is voorbij. Glitter is the new black. Het is al lang geen trend meer, maar een statement. Of de feestdagen nu gepaard gaan met veel vuurwerk of je gezellig thuis viert met vrienden: een streepje glitter kan altijd.

ProNails brengt daarom dit najaar een collectie uit met drie very lovable glittertinten, die matchen met zowel de meest bubbly als de meest tedere persoonlijkheid. Op en top vrouwelijkheid, zonder kapsones.

All Shook Up

All Shook Up

I’m in love, I’m all shook up. Dit delicate zilver is zo universeel dat iedereen ervoor valt, of je nu een diva of een tomboy bent. De iriserende, gekleurde glitterdeeltjes geven de kleur een extra holografische dimensie.

Devil in Disguise

Devil in Disguise

Elvis zei het al: she’s a devil in disguise. Dit klassieke goud is de ideale partner in crime voor iemand die vol verrassingen zit. Het staat het mooist in combinatie met een flinke dosis zelfvertrouwen. En een glas bubbels.

Burning Love

Burning Love

Waar je ook viert, het feest barst pas los wanneer jij binnenwandelt. Met dit schitterende roségoud op je nagels straal je van top tot teen fun uit.

Love me Tender kleur collecties


Inspireer je


get the look love me tender
get the look love me tender