ProNails Netherlands

Master E-learning

MASTER E-LEARNING

DE MASTER E-LEARNING METHODE


Deze e-learning methode maakt het je mogelijk om deze online Master Gel cursus in je eigen tijd, op je eigen tempo en in het comfort van je eigen thuis te volgen. Waar je wilt, wanneer je wilt.

Deze cursus behandelt de verschillende applicatietechnieken, alsook verschillende natuurlijke looks, zoals de Babyboom, French en meer. Bovendien komen technische focuspunten, probleemoplossende tips en zelfs enkele verkooptechnieken aan bod. Bijvoorbeeld: Hoe trek ik meer klanten aan met de 3-in-1 Master Gel? Hoe kan ik meerverkoop bekomen door te focussen op retail producten?

Eens je de Master e-learning kit hebt aangekocht, krijg je een mail met toegang tot dit e-learning platform. Daar start je de cursus wanneer je wenst.

 

HOE HET WERKT


De student kan haar vooruitgang op de voet volgen, aangezien ze de cursus in stappen volgt. Na ieder hoofdstuk dienen er een aantal vragen beantwoord te worden, om door te kunnen gaan naar het volgende onderdeel. Aan het einde van de e-learning wordt het werk a.d.h.v. foto’s persoonlijk geëvalueerd van op afstand en ontvangt de student haar Master Stylist Certificaat, als ze geslaagd is.

Elke student heeft onbeperkte toegang tot het e-learning platform, dus kan ze alle leerrijke filmpjes steeds herbekijken. Klik op PLAY om de verschillende stappen van deze online cursus te ontdekken.

 

 

 

 

Master e-learning kit


Deze Master e-learning bieden we momenteel aan in een voordelige promo kit.

Wat is er allemaal inbegrepen?

  • Alle basisproducten die je nodig hebt om de ‘Master Drop techniek’ met de Master Clear te leren en een Flexi Base voor flexibele nagels (waarde € 134,03)
  • Master e-learning cursus (unlimited access, waarde € 95)
  • Smart Light (waarde € 349!)

De totaalwaarde is € 578*, maar je krijgt deze starterskit nu voor slechts € 350*, wat eigenlijk de prijs is voor de Smart Light alleen! Deze deal mag je dus echt niet missen!

* De totaalprijs en promo prijs kan per land afwijken.