ProNails Netherlands

Master Gel

Word Master van je eigen tijd

Word Master van je eigen tijd

De tijdbesparende oplossing


Als een nagelstylist met ervaring en een bomvolle agenda is tijd besparen van groot belang voor jou. Als je een dienst aanbiedt, geldt: hoe korter je behandelingen, hoe beter voor zowel jou als je klanten.

De NIEUWE ProNails 3-in-1 gels zijn speciaal ontwikkeld om de duurtijd van een behandeling in te korten zonder in te boeten aan de kwaliteit van het eindresultaat: DUNNE, STERKE NAGELS !

ZIJ HOUDEN VAN DE MASTER


Bekijk hier hun ervaring 

Onze fans

Eya

Caroline

WAT IS ER ZO SPECIAAL AAN DE MASTER


De ProNails Master gel is een zelf-egaliserende  3-in 1 LED/UV gel in een flesje.

Deze ongelofelijk sterke 3-in-1 gel garandeert een heel sterke aanhechting op de natuurlijke nagel en zorgt voor een onberispelijke glans na uitharden. Je kan hem erg dun aanbrengen om ultra natuurlijk ogende nagels te creëren en gebruiken voor verlengingen op sjablonen bij normaal tot sterke nagels.

Met de ProNails Master, zonder vijlen na uitharden, is het mogelijk om tot 30 minuten tijd te besparen. Deze gel is erg zelfegaliserend en ideaal voor ervaren nagelstylisten. Met de borstel in het flesje wordt aanbrengen op vier vingers tegelijk makkelijk. Uitharden gedurende 60 seconden in ProNails THE LIGHT en vijlen is niet meer nodig.   

The Master gel bestaat in: CLEAR, MILKY PINK, NUDE, FRENCH WHITE

Transparant Look

Transparante look

 • Master Clear: Transparant
 • Sterke aanhechting
 • Perfecte glans na uitharden
 • Tijdbesparing tot 30 minuten per klant
   

Milky Pink Look

 • Master Milky Pink: milky pink natural look
 • Camoufleert de nagelplaat 
 • Onberispelijke glans na uitharden
 • Tijdbesparing tot 30 minuten per klant

Nude Look

 • Master Nude: Nude natuurlijke look
 • Camoufleert de nagelplaat
 • Prachtige glans na uitharden
 • Tijdbesparing tot 30 minuten per klant
   

French Manicure Look

 • Master French White
 • Voor een natuurlijke French look
 • Onberispelijke glans na uitharden
 • Tijdbesparing tot 30 minuten per klant
   

Word Master van je tijd & gel expert @ de ProNails AcademyOm deze 4 MASTER producten te kunnen gebruiken raden we aan om de Master workshop te volgen.

WAAROM DE WORKSHOP VOLGEN?

De duurtijd van je behandelingen inkorten lukt niet alleen dankzij het verminderen van de uithardingstijd van de LED/UV gels. De juiste techniek is ook van het grootste belang om snel te kunnen werken. Om echt alles te halen uit de nieuwe LED/UV Gels, zijn aangepaste gel-opleidingen beschikbaar bij het training center in jouw buurt. Oefening baart kunst! En blijvende opleiding is essentieel om te blijven groeien als professioneel nagelstylist.

De nieuwe innovatieve techniek die je nog sneller laat werken met de nieuwe MASTER gel. Ontdek hoe het werkt op de MASTER workshop!

Na de workshop ontvangt u een speciale code om de Mastergels te kunnen kopen in de shop of webshop.

Master Gel Base Layer

Master

Kleur bovenop de Master

Jij bent THE ONENog niet klaar om met de Mastergels te werken, geen paniek we hebben een gel ontwikkeld met dezelfde kwaliteit en eigenschappen in een pot.

De ProNails ONE LED/UV Gel is echt uniek in zijn soort! Deze ongelofelijk sterke 3-in-1 gel met medium viscositeit biedt een erg sterke aanhechting op de natuurlijke nagel en geeft een fantastische glans na uitharden. Het is bruikbaar voor verlengingen op sjablonen voor zowel natuurlijke als sterke nagels. Bereik een record tijdwinst door de ProNails ONE applicatietechniek te gebruiken: per vier vingers, 60 seconden in ProNails THE LIGHT en niet meer vijlen. Afhankelijk van je ervaring als stylist win je zomaar eventjes 20 minuten per klant.

Volg de One workshop in 3u tijd


Weet jij hoe je een volledige set gelnagels plaatst in minder dan 45 minuten? Weet je hoe je ultra natuurlijk ogende nagels creëert, die er natuurlijk uitzien maar tegelijk flexibel en toch supersterk zijn? Ken je ONE, de eerste échte 3-in-1 LED/UV Gel die kan dienen als base, builder én gloss?

In deze nieuwe ONE workshop leer je hoe je de geltechniek toepast met de ONE, je nieuwe 3-in-1 LED/UV gel, die je zal toelaten een prachtige set natuurlijk uitziende nagels te maken in minder dan 45 minuten. Weet je al hoe je die extra uren die je wint gaat invullen?

Na de workshop van kan je de "One" in de shop of webshop kopen, je hebt geen speciale code nodig.

MY 3 IN ONE GEL

One DropⓇ Technique

One

Kleur bovenop The One

Kleur bovenop The One

Alleen toegankelijk voor master Stylist


Na het volgen van de The Master Workshop zal je toegang krijgen via een code op ons E-learning platform. Je krijgt de code wanneer je de Master workshop gevolgd hebt. Deze code geeft je toegang om de Master te kopen in de shop en de webshop. Gebruik deze code ook op ons nieuw e-learning platform waar je de E-learning video's kan bekijken.