ProNails Netherlands

MASTER WORKSHOP

 

MASTER WORKSHOP IN TRAINING CENTER ( GRATIS )

Als nagelstylist(e) met ervaring en een bomvolle agenda is tijd besparen én tegelijkertijd je inkomsten verhogen van groot belang.

De NIEUWE ProNails 3-in-1 builder gels zijn speciaal ontwikkeld om de service-tijd per klant in te korten, zonder in te boeten op de kwaliteit van het eindresultaat. 

Schrijf je nu GRATIS in voor deze MASTER WORKSHOP in een ProNails Training Center bij jou in de buurt en leer hoe je de omzet van je salon kunt boosten.
LET OP: deze workshop is enkel bedoeld voor professionals. Je moet een basisopleiding-certificaat en BTW-nummer of een contract met een salon kunnen voorleggen.

MEER INFO OVER MASTER WORKSHOP IN TRAINING CENTER

 

NIEUW MASTER E-LEARNING


Via deze gloednieuwe e-learning methode kan je de Master-opleiding in je eigen tijd, volgens je eigen tempo en in het comfort van je eigen huis volgen.

In deze online cursus komen de verschillende toepassingstechnieken en verschillende natuurlijke looks, zoals de Babyboom, French Manicure en meer, aan bod.
Je werk wordt geëvalueerd door een ProNails Educator. Ben je geslaagd, dan ontvang je jouw Master Stylist Certificaat.


Deze e-learning Master kit wordt nu voor slechts € 350 ipv € 578 aangeboden. Je bespaart dus € 228 en krijgt dit hele pakket voor de prijs van enkel de Smart Light!
Eens je deze deal hebt aangekocht, ontvang je een mailtje met toegang tot dit e-learning platform. Je kan met deze cursus starten wanneer jij het wenst.

MEER INFO OVER E-LEARNING

Waar & wanneer

FILTER
SLUITEN
Date: 
21/01/2021
Training center: 
ProNails Friesland en Groningen
Nog 12 plaatsen beschikbaar
€  0,00
excl. BTW
Date: 
28/01/2021
Training center: 
ProNails Friesland en Groningen
Nog 12 plaatsen beschikbaar
€  0,00
excl. BTW
Date: 
04/02/2021
Training center: 
ProNails Friesland en Groningen
Nog 12 plaatsen beschikbaar
€  0,00
excl. BTW
Date: 
11/02/2021
Training center: 
ProNails Friesland en Groningen
Nog 12 plaatsen beschikbaar
€  0,00
excl. BTW

Pagina's

DUNNER, SNELLER, MASTER


Als nagelstylist(e) met ervaring en een bomvolle agenda is tijd besparen van groot belang voor jou.  Als je diensten aanbiedt, geldt: hoe korter je behandelingen, hoe beter voor jou en je klanten.  De NIEUWE ProNails 3-in-1 builder gels zijn speciaal ontwikkeld om de duurtijd van een behandeling in te korten zonder in te boeten aan kwaliteit van het eindresultaat.  De 3-in-1 builder gels zijn ongelofelijk stevig en komen in twee verschillende soorten:  MASTER LED/UV gel en de ONE LED/UV gel.

 

Om echt alles te halen uit de nieuwe 3-in-1 MASTER LED/UV gel organiseert ProNails een gratis workshop: de MASTER Workshop 

 

Tijdens de MASTER workshops leer je alles over deze nieuwe innovatieve techniek. Leer sneller werken en durf dunner gaan. Met de revolutionaire MASTER LED/UV gel kan je zò uit het potje de dunste, meest natuurlijk ogende gel nagels plaatsen. ProNails verkoopt de 3-in-1 MASTER LED/UV gel enkel aan de professionele ervaren nagelstyliste, met een eigen salon (BTW.nr), die een MASTER Workshop heeft gevolgd. 

 

Workshop Program:


  • Maak kennis met de voordelen van de 3-in-1 MASTER LED/UV gel en de MASTER 
  • Leer de juiste manier om de 3-in-1 MASTER LED/UV gel aan te brengen
  • Hoe bespaar je tijd met de ProNails MASTER Applicatietechniek?
  • Hoe creër je ultra natuurlijk ogende nagels met de MASTER?
  • Ontvang je MASTER Certificaat en geef je business een boost

 

Oefening baart kunst! Een blijvende opleiding is essentieel om te blijven groeien als professionele nagelstylist(e).  Schrijf je nu in voor één van deze GRATIS MASTER Workshops.


LET OP: deze workshop is enkel voor de professionele nagelstylist(e). (Je moet een certificaat basisopleiding of BTW-nummer kunnen voorleggen)