ProNails Netherlands

ProNails Nail Art Workshops

Nail Art Workshop

Een mooie nail art ontwerpen? Dat leer je tijdens deze workshops! ProNails kijkt hier volop naar de trends en organiseert verschillende opleidingen die je de laatste mode in nail art demonstreert en aanleert. Kant en liquid stones ontwerpen? Of de marmertechniek leren? Jij kiest - of je volgt ze allemaal! Kom gauw inspiratie opdoen. Na deze opleiding kan je zelfs aan de meest uitbundige nail art verzoeken van je klanten voldoen!

Waar & wanneer

FILTER
SLUITEN

MAAK ECHTE KUNSTWERKJES VAN JE NAGELS MET NAILART!


Nail art is de laatste jaren tot een heuse kunst verheven. Het is niet langer alleen maar een stickertje plakken en klaar. De verwachtingen zijn hoog - en jij kan die verwachtingen waarmaken. Kom bij ons een nail art workshop volgen!

 

HOU HET SIMPEL: BASIC NAIL ART


Bij nail art denk je natuurlijk altijd meteen aan stickertjes. Nail stickers zitten inderdaad ook elk seizoen opnieuw in ons assortiment. Je hebt de eenvoudige nail stickers, waarbij je een simpel vormpje kan plakken. Maar je kan ook kiezen voor een nail design patch natuurlijk! Het voordeel van de patches is dat je ze zelf in de gewenste vorm kan knippen. Wil je een french uitwerken met een sticker? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos en je hebt alleen je eigen fantasie nodig! 

 

NAIL ART KAN PERFECT ZONDER STICKERS!


In je lade liggen momenteel eigenlijk al alle tools die je nodig hebt om prachtige nail art te creëren! Wist je dat je met een druppeltje gel en een metallic nail foil of glitters de meest fantastische juweeltjes kan maken op de nagels? Heb je klanten die wel houden van iets subtiels? Leer dan zeker om kant of barok motieven te ontwerpen! Of wat denk je van een slangenprint? Dé ultieme gelegenheid om nail art te plaatsen is natuurlijk bij een huwelijk! Leer dus hoe je bruidjes nog meer laat stralen met een subtiele nail art in zachte kleuren tijdens een workshop bridal nails!

 

WELKE NAIL ART CURSUS IS DE JUISTE VOOR MIJ?


Kan je niet meer kiezen? Dat begrijpen we helemaal! ProNails heeft het hele jaar door een groot aanbod aan nail art cursussen. Je vindt dus altijd wel iets op jouw niveau, of je nu een beginner bent of een gevorderde nagelstyliste. Je leert in elke cursus hoe je een perfect design uitwerkt met de juiste materialen. Steeds mee met de trends en perfect uitgevoerd natuurlijk. Een uitdaging voor jezelf, maar voor je klanten ook net dat ietsje meer!

 

Waar wil jij mee beginnen? Geef je gegevens snel door en wij bezorgen je graag meer informatie!