ProNails Netherlands

Never doubt collection

Never doubt Collectie

“When in doubt, wear red” - Bill Blass

Je klanten hebben jouw topservice een tijdje moeten missen. Nu de deuren van je salon eindelijk weer open mogen, zullen ze niet goed weten welke kleur eerst kiezen. Wat was hun favoriete kleur nu weer? Misschien hebben ze wel nood aan iets nieuws?

Maak het je klanten gemakkelijk: laat ze kiezen uit deze 3 gloednieuwe en fabuleuze roodtinten: When in Doubt, When in Love & When in Rome. Rood op je nagels is immers altijd een goed idee! 

 

WHEN IN DOUBT

 

When in doubt always wear a strong red. 

De wereld vandaag voelt vreemd aan, je zou voor minder onzeker worden. Krijg opnieuw grip op de situatie en ga voor een gegarandeerd succes: kies voor een sterk rood!

When in Doubt is een tijdloze roodtint die bij alles en iedereen past. Het maakt je onweerstaanbaar, stijlvol en geeft je dat tikje ‘je ne sais quoi’. Deze kleur is sterk, klassevol en op en top ProNails!

 

P.S.: Bij twijfel: ontsmet ook je handen!

 

 


 

 

WHEN IN LOVE

 

When in love wear a passionate red! 

Ben je hopeloos verliefd, omdat quarantaine je dichter bij je geliefde bracht? Of doet de opheffing van de lockdown jouw hart sneller slaan? Laat je hart dan spreken en kies voor een passioneel rood!

 

When in Love kleurt je nagels rood met een sensuele, roze ondertoon. Van deze kleur spat de liefde werkelijk af, net zoals bij jou!

 

P.S.: Wanneer je verliefd bent: hou het ook veilig!

 

 


 

 

 

WHEN IN ROME

When in rome always wear a happy red!

Een gezegde luidt: “When in Rome, Do as the Romans Do”. Roest niet vast in oude gewoonten. Open je ogen en ontdek de wereld rondom jou. Probeer eens iets nieuws, proef eens van iets anders. Omarm alles wat op je af komt. Zoals deze nieuwe nagelkleur!

When in Rome is een vrolijk rood dat vervuld is van de warme gloed van zonnestralen. Ben je optimistisch, sta je open voor nieuwe avonturen en ben je helemaal klaar voor deze zomer? Haal het buitenland naar hier en kies voor When in Rome op je nagels.

 

P.S.: Wanneer in Rome: bewaar ook afstand!