DREAMSCAPE

Een manicure is een moment waarop je de reset-knop indrukt, al je zorgen vergeet en dromerig fantaseert over jouw ideale toekomst. Een nieuwe kleur op je nagels is altijd een nieuwe start en een nieuwe kans! Dit fantastische toekomstbeeld, die zachtgekleurde oase van rust waar alles in balans is en vervuld is van positieve energie, inspireerde ons tot de collectie ‘DREAMSCAPE’. Een bovennatuurlijk kleurenpalet waarmee je jezelf terug in lijn brengt met je beste zelf en je reset uit je dagelijkse beslommeringen. Voel je goed, voel je opgeladen en kijk optimistisch de toekomst in dankzij een nieuwe kleur op je nagels!

#Daydream

Manicures zijn de halo van je ziel. Wie met grote helderheid wil stralen, verdient handen die je eigenheid oplichten. Dit lumineus lichtgeel valt zo zacht als boter op je vingertoppen en brengt je al even smooth naar die perfecte staat van ‘zijn’, tussen droom en realiteit.

#Imagine

Jouw manicure is de letterlijke uitbeelding van jouw verbeeldingskracht. Alleen met een sterke verbeelding creëer je je eigen toekomst. Wat dit zacht en ingetogen roze alvast verraadt, is dat jij je een rooskleurige toekomst tegemoet gaat!

#Peachfulness

Je dromen van vandaag zijn je daden van morgen. Een fantasiewereld voor jou alleen is geen utopie, maar iets wat je zelf in handen kunt nemen. Draag je​ zelfvertrouwen aan de buitenkant en spreek via je nagels. Met deze vredige en gebalanceerde perziktint voel je je als vanzelf helemaal opgeladen. Een gezonde peachy blos op je wangen verschijnt uit het niets.

#Youphoric

Haal dichterbij wat jou euforisch maakt, stoot alle ballast van je af.
Jij staat in het middelpunt van jouw leven. Laat de wereld maar op zijn eigen ritme draaien.

 

#Statuesque

Heb jij een (goed) beeld van jezelf? Laat je nooit van je (voet)stuk brengen. Je eigenheid wordt uit je dromen gehouwen en is driedimensionaal te bewonderen. Je bent een sculptuur, een toonbeeld van volharding, onverwoestbaar, maar toch benaderbaar. Wie zou deze nagels niet van dichtbij willen aanschouwen?

#Wonderland

Deze rozige glitter doet je meteen wegdromen naar een schitterende zonsopgang in een paradijselijke setting. Laat je fantasie de vrije loop, want zonder jouw ongerepte creativiteit is wonderland niet meer dan niemandsland. Deze zachte kleur is jouw levenslust helemaal waardig!

Laat je inspireren door ProNails nagellooks