Take me There Collection

Je wilt frisse lucht, ruimte om je heen en nieuwe plaatsen ontdekken. Deze kleuren nemen je mee naar waar je wil. Aardse elementen zinderen in elk van deze wervelende tinten. Zand, lucht, rotsen, natuur. Dit is een collectie die niet transformeert, maar transporteert. Even weg van alles, meegedragen door de wind.

Met deze nieuwe nagelkleuren neem je jouw klanten mee op een ontspannen me-time trip en zorg je voor een frisse wind in je salon. Jouw goede service en nagelexpertise geven jouw klanten de vrijheid om wekenlang te stralen, waar ze ook zijn.

SEA SAGE

 

EEN NATUURLIJK, ZACHT GROEN

Een natuurlijk, zacht saliegroen. Deze elegante tint draagt bijna als een nude.

BREATHE

 

HEMELSBLAUWE TRENDKLEUR

Vul je longen met frisse lucht en haal de optimist in jezelf naar boven. Deze hemelsblauwe trendkleur combineert perfect met nudes en aardetinten.

Antilope

 

EEN WARME KORAAL ORANJE ZANDTINT

Geïnspireerd op de rotsformaties van Antilope Canyon. Deze felle, aardse kleur volgt elke welving van jouw nagel, gestroomlijnd en puur. Wondermooi bij een getinte huid.

MOONSCAPE

 

GLINSTEREND WIT

Een glinsterend witte nagelkleur die het maanlicht opvangt. Goddelijk buitenaards en perfect voor de zomer!

DESERT DEW

 

ZANDKLEUR MET GLITTER

Schitterend, alsof er dauw over de woestijn fonkelt. Je voelt de ochtendzon als een warme gloed in je opkomen. Deze beige zandkleur met rijke glitter maakt van jou de Queen of the Desert!

RED KITE

 

ROODTINT FRIS EN ZACHT 

De koraal roze ondertoon maakt deze roodtint fris, zacht en tegelijk opvallend. Natuurlijk en toch intens. Soepel en toch strijdlustig, zoals een vlieger in de wind.