Enchanted Collectie

Met de Enchanted collectie vieren we dat wat "wonderfully weird" is. Want alles en iedereen om ons heen is zo veel meer dan wat op het eerste gezicht opvalt! 

En die prachtige Instagram-wereld kan soms, mja, gewoon echt een beetje saai zijn. We moeten de magie herontdekken van de échte betoverende wereld waarin we leven!

Enchanted Forest

 

Mysterieus groen

Groen gaat dit seizoen donkerder, dieper en mysterieuzer. Hetzelfde geldt voor deze nieuwe nagelkleur. Zoals een betoverd bos - waar het zonlicht de grond niet meer bereikt doorheen het dikke, groene bladerdak - deelt deze kleur niet meteen zijn geheimen.

Mystic Mauve

 

DONKERE NEUTRALE TINT/em>

Is het nu paars, of toch bruin? Deze mysterieuze kleur laat niet in zijn kaarten kijken. Het is sowieso een mooie donkere neutrale tint voor een elegante, maar sterke nagellook.

Pearlesque

 

PARELMOER GLOED

Deze oudroze tot beige kleur geeft je nagels een romantische parelmoerachtige gloed. Het pareleffect is zoals bij een vintage, oude spiegel: het geeft de kleur wat extra diepte of 'patine'.

LUCID DREAM

 

Dromerig en zacht oudroos

Is het een droom of is deze prachtige kleur werkelijkheid? Wanneer je je nagels laat doen bij een ProNails salon is het soms moeilijk te zeggen. Lucid Dream is een dromerig en zacht oudroze: de perfecte neutrale tint in deze wereld vol contrasten.

ARCTIC CAVE

 

Ijsprinses

Denk aan ijsprinsessen, maar dan met een hoek af. Kijk dieper en je zult zien dat dit ijzige grijsachtig wit een magisch blauw polair licht laat glinsteren van binnenuit!

NOCTURNAL CHARME

 

Diep nachtblauw

Als de nacht valt, de sterren fonkelen en de wolven huilen, ligt dit prachtige diepe nachtblauw op de loer, in het donker. Dit blauw is de diepblauwe winterversie van onze populaire E-shock kleur van afgelopen zomer