ProNails Netherlands

ONE workshop

ONE drop does the job! Ken je de ONE LED/UV gel, de eerste échte 3-in-1 LED/UV gel die kan dienen als base, builder én gloss? In deze nieuwe gel workshop leer je hoe je de ONE toepast met de ONE LED/UV gel en hoe die je zal toelaten een prachtige set natuurlijk uitziende nagels te maken in minder dan 45 minuten. 

 

Waar & wanneer

FILTER
SLUITEN

Als nagelstylist(e) met ervaring en een bomvolle agenda is tijd besparen van groot belang voor jou.  Als je diensten aanbiedt, geldt: hoe korter je behandelingen, hoe beter voor jou en je klanten. De ProNails 3-in-1 builder gels zijn speciaal ontwikkeld om de duurtijd van een behandeling in te korten zonder in te boeten aan kwaliteit van het eindresultaat. De 3-in-1 builder gels zijn ongelofelijk stevig en komen in twee verschillende soorten: ONE LED/UV gel en de MASTER LED/UV gel.

 

Om echt alles te halen uit de nieuwe 3-in-1 ONE LED/UV gel organiseert ProNails een gratis workshop: de ONE workshop. Deze workshop leert je alles over deze nieuwe innovatieve techniek, zodat je met de nieuwe ONE LED/UV gel nog sneller kan werken.

 

ONE does the job! Ken je de ONE LED/UV gel, de eerste échte 3-in-1 LED/UV gel die kan dienen als base, builder én gloss? In deze nieuwe gel workshop leer je hoe je de ONE toepast met de ONE LED/UV gel en hoe die je zal toelaten een prachtige set natuurlijk uitziende nagels te maken in minder dan 45 minuten. 

 

Workshop Program:


  • Kennismaking met alle voordelen van de ONE
  • Leer de juiste manier om 3-in-1 ONE LED/UV gel aan te brengen
  • Hoe bespaar je tijd met de ProNails ONE?
  • Hoe creër je ultra natuurlijk ogende nagels met de ONE?
  • Ontvang een certificaat op het einde van de workshop

 

Oefening baart kunst! Een blijvende opleiding is essentieel om te blijven groeien als professionele nagelstylist(e). Schrijf je nu in voor een GRATIS ONE Workshop.