Ben jij de volgende ProNails distributeur?


Met 40 jaar ervaring in meer dan 40 landen, zijn we bij ProNails veel meer dan alleen maar een producent en ontwikkelaar van een toonaangevend salonmerk.

Als experts in professionele hand-, nagel- en voetverzorging helpen wij bij ProNails graag de schoonheidsspecialisten en nagelstylisten bij de groei van hun bedrijf, door een unieke mix van inspiratie, innovatie en opleidingen aan te bieden.

Wie is ProNails?

Wij zijn een innovatief merk dat jou unieke, betrouwbare producten aanbiedt. We delen ook de juiste technische expertise en kennis over hoe jij van ambitieuze beautyliefhebbers succesvolle professionals kan maken.

Voor elk land bouwen we persoonlijke en langdurige partnerschappen op met ondernemers met een gemeenschappelijk doel: om onze expertise door te geven en samen te groeien.

Wie ben jij?

Ben jij als distributeur op zoek naar een sterk groeiend merk? Wil jij ets unieks en spannends aanbieden aan de schoonheidsprofessionals in jouw regio? Ben jij een ondernemer voortdurend op zoek naar een nieuwe kans? Laten we dan zaken doen!

Interesse om je beauty business naar een hoger niveau te tillen?
Vul het onderstaande formulier in we contacteren jou voor een gesprek!

Wil je meer weten over ProNails? Neem een kijkje op onze website en lees meer over ons, onze geschiedenis en ontdek ProNails wereldwijd.


 

Ontdek alles over de 40 jaar ProNails en leer bij over onze geschiedenis.

Benieuwd naar onze laatste collectie & trend looks?

Wil je leren over de laatste innovaties? Of de musthaves voor ieder salon ontdekken?