WIL JIJ HET VOLGENDE PRONAILS PREMIUM SALON WORDEN?


 

Waarom klanten houden van een ProNails Premium salon?

  • Unieke salonervaring: een Premium Salon bied je een unieke salonervaring in een mooie setting. Je voelt je meteen welkom en kan er genieten van een welverdiend zen-moment.
  • Professionele service en producten: in ieder Premium salon, ongeacht waar, kan je vertrouwen op goed opgeleide nagelexperten die je een premium nagelbehandeling met de beste kwaliteitsproducten zullen aanbieden.
  • Innovaties & trends: je kan er kiezen uit efficiënte en innovatieve behandelingen in de trendkleuren van het seizoen. Alles wat je nodig hebt om je natuurlijke schoonheid te accentueren en je eigen stijl te versterken.
  • Schoonheidstips op maat: je kan genieten van een persoonlijke aanpak en een behandeling die aansluit op jouw noden. Krijg persoonlijk en professioneel advies om jouw nagels, handen en voeten het hele jaar door in topconditie te houden.

Waarom professionals kiezen voor een Premium partnerschap

  • Professionele partner: je gaat een hechte samenwerking aan waarmee je jouw zaak kunt laten groeien. Je wordt verbonden met een netwerk van professionals. En je krijgt als eerste de nieuwste productinnovaties en -technieken, alsook business tips en persoonlijke ondersteuning.
  • Sterk merk: als ProNails Premium Salon word je versterkt door een internationaal erkend en geliefd merk. Deze naamsbekendheid straalt af op jouw salon en zorgt voor zichtbaar en herkenning.
  • Totaalconcept voor je salon: het interieur van je salon, displays voor producten of de marketing van je salon, ProNails heeft het allemaal voor je uitgedacht. Ga voor een ijzersterke oplossing. Dankzij het doordachte totaalconcept sta je sterk in je schoenen: van opstart tot het dagelijkse runnen van je zaak.
  • Succesvolle zaak: als Premium Partner maak je van je salon een bloeiende zaak. ProNails biedt retailproducten aan die jij in je salon kan doorverkopen. Zo genieten je klanten ook thuis van een professionele kwaliteit.

VOLG HUN VOORBEELD

Momenteel hebben we 97 ProNails Premium Salons in heel Europa. Reeds veel dappere zakenvrouwen grepen deze kans aan en maakten van hun salon een exclusieve plek waar hun klanten de beste behandelingen krijgen in de meest comfortabele en luxueuze omgeving.

Neem een kijkje bij de meest inspirerende salon make-overs die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. En vergeet niet: misschien ben jij wel de volgende! 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij het volgende ProNails Premium salon worden?

Laat het ons weten!

 

Vul het formulier in en laat ons weten waarom jouw salon het perfecte Premium Salon is.