BFlex LED Gel Sweety 14 ml

Ref 29942
Een heel subtiele en zachtroze nude tint, met een warme ondertoon.
  • 6 Nagelnieuwe BFLEX tinten, om je keuze in natural nail treatment nudies mee uit te breiden!
  • Flexibele 4 in 1 Basis, Bouw, Kleur & Glans Gel in een fles

BFLEX is een 4-in-1 product in 1 flesje! Door het minder aantal lagen, ogen de nagels veel dunner en natuurlijker. Er is geen aparte basis, bouwgel, kleur en gloss nodig, om dezelfde look en glans te bekomen. Dat is ook economischer! 

Dankzij het 4-in-1 principe duurt de BFLEX behandeling minder lang. Bij andere merken moeten er vaak meerdere stappen doorlopen worden. Bij BFLEX hoeft er ook niet meer gevijld te worden..., en er is geen glanslaag meer nodig.

BFLEX bevat geen zuren en wordt gecombineerd met een zuurvrije primer. De geur van BFLEX is daardoor zo veel aangenamer in het salon!

BFLEX houdt alles zo natuurlijk mogelijk: het productgamma is vegan en de hoeveelheid product op de nagel wordt beperkt. Het voelt ook vederlicht en natuurlijk aan.

BFLEX is 100% made in Belgium en voldoet dus aan de strenge, Europese cosmetica regelgeving. Van andere producten weet je niet altijd waar ze geproduceerd worden en hoe streng ze gereglementeerd zijn.

Bij de uitharding van BFLEX onder de Smart Light in 30 seconden SOFT voelt de klant geen warmtepieken, wat uiteraard veel aangenamer is!

Reviews

Er zijn nog geen reviews