Vitamina Cuticle Oil White Ginger 10 ml

Ref 29686

Limited Edition Vitamina Oil met heerlijk White Ginger parfum.

Mooie nagelriemen, mooie nagels! 

  • Rijke verzorgende olie die de ragelriemen herstelt, hydrateert en verzacht
  • Heerlijk White Ginger parfum
Good To Know

Deze unieke mix van natuurlijke oliën is verrijkt met verjongende antioxidanten. Het bevat amandelolie tegen irritatie of ontstekingen, macademia olie om de huid te relaxen en tarwekiemolie voor zijn antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen.

De rijke en ultra voedende Vitamina nagelriemolie boordevol natuurlijke olieën is al jaren hét favoriete nagelverzorgingsproduct van alle ProNails salons. Speciaal voor onze 40 Years hebben we dit populaire nail care product verenigd met ons geliefde ProNails parfum, dat het handelsmerk is geworden van onze hand care lijn: de White Ginger. Hieruit ontstond een unieke Limited Edition: de Vitamina White Ginger!  

Zo heb je vanaf nu twee nagelriemolies waaruit je klanten zullen kunnen kiezen. Laat je klanten het verschil ruiken en ze zullen sowieso met één van de twee je salon verlaten! 

De nieuwe Vitamina White Ginger zal net zo goed de nagelriemen herstellen, hydrateren en verzachten. Net als de originele Vitamina bevat deze amandelolie, macademia olie en tarwekiemolie, maar we hebben er nog extra huidherstellende vitamine E aan toegevoegd!  Dit is de ideale verzorging na elke Sopolish- of gelbehandeling, en vanaf nu dus ook met de heerlijke White Ginger geur!   

Reviews

Er zijn nog geen reviews