High Precision Drill Purple

Ref 28308

De iets puntigere vorm maakt het mogelijk om dichter bij de nagelriemen te werken.

  • Voor zachtere en nauwkeurigere toepassingen op gelnagels
  • Medium grit, vergelijkbaar met een 150 grit nagelvijl
Good To Know

Gebruik hardmetalen nagelfrezen alleen voor gel- of acrylnagels. Nooit te gebruiken op de natuurlijke nagel.

Dit High Precision bitje  van premium hardmetaal zal jouw leven als nagelstyliste  een stuk makkelijker maken en biedt jouw klanten tegelijkertijd extreem comfort. Deze bitjes zijn met Zwitserse precisie gemaakt en zijn 100% betrouwbaar qua diameter, wat onaangename warmtesensaties en trillingen vermindert. Omdat er tijdens het gebruik maar weinig druk uitgeoefend hoeft te worden, kan de  nagel styliste zeer nauwkeurig werken zonder uitgeput te raken.

Het beste eraan? De High Precision Drill kan voor meer dan 100 klanten gebruikt worden. Dat is 100 keer snel, precies en comfortabel vijlen! De High Precision Drill Purple heeft een medium korrel, vergelijkbaar met een vijlkorrel van 150.

Voor zachtere en nauwkeurigere toepassingen op gelnagels De iets puntigere vorm maakt het mogelijk om dichter bij de nagelriemen te werken.

Bij voorkeur te gebruiken met tussen de 26.000 en 28.000 omwentelingen per minuut.

Zorg ervoor dat je de nagelfrees na elke klant met Clinilotion desinfecteert. Na elke dag raden wij aan om alle gebruikte bitjes voor een grondige reiniging 10 minuten in Clinilotion te laten inweken.

Reviews

Er zijn nog geen reviews