Reusable Soak-Off Clips 10 stuks

Ref 29459

Met deze herbruikbare clips kun je op een professionele en efficiënte manier de doorweekte semi-permanente Sopolish gel verwijderen.

Jouw manier om afval in jouw salon te verminderen!

  • Herbruikbare soak-off clips
  • Professionele en efficiënte verwijdering van semi-permanente gellak
Why you love it

Handige clips om Sopolish gel te verwijderen. Omdat ze herbruikbaar zijn, zijn ze zowel economisch voordelig als ecologisch.

  • Ecologisch
  • Economisch voordelig
  • Professioneel
  • Efficiënt

Altijd op zoek naar manieren om afval in jouw salon te verminderen? Dan moet je echt deze nieuwe Sopolish soak-offclips eens proberen. Geen geknoei meer met wikkelfolie. Laat een watje inweken, stop die vervolgens in de herbruikbare clip, klem het op de vingernagel en wacht een paar minuten.

De soak-offduur is afhankelijk van het type basiscoating dat je gebruikt hebt. Door ze te gebruiken, kun je de verspilling in jouw salon verminderen. Er hoeft na elke klant geen aluminiumfolie meer weggegooid te worden. Zo kun je een bijdrage leveren aan een beter milieu. Alle initiatieven zijn belangrijk!

Breek de voor- en bovenafdichting voorzichtig open met de ProNails Masterfile 180. Vouw een cosmetisch kompres en drenk het in Sopolish Remove. Plaats het gedrenkte wattenschijfje in de diepe kant van de clip. Plaats de clip over de vingernagel met het wattenschijfje naar het nageloppervlak toe. Laat 5 minuten of langer inwerken, afhankelijk van de gebruikte basis, en verwijder. Maak uw clips na elk gebruik schoon met Clinilotion.

Reviews

Er zijn nog geen reviews