ProNails Netherlands

Workshop Semi-Permanente Nagellak

Gel Polish Workshop

Maak je klanten gelukkig! Semi-Permanente nagellak garandeert 14 dagen perfecte nagels in welke kleur je maar wilt! Dankzij een verwenkuur worden hun eigen nagels er zelfs nog beter op! Niet buffen, niet frezen, niet vijlen – met het opperste respect voor de natuurlijke nagel. Overtuig een nieuw publiek met deze unieke service.

Waar & wanneer

FILTER
SLUITEN
Date: 
21/01/2021
Training center: 
ProNails Friesland en Groningen
Nog 12 plaatsen beschikbaar
€  264,00
excl. BTW
Date: 
25/01/2021
Training center: 
ProNails Zuid-Holland
€  295,29
excl. BTW
Date: 
28/01/2021
Training center: 
ProNails Friesland en Groningen
Nog 12 plaatsen beschikbaar
€  264,00
excl. BTW
Date: 
01/02/2021
Training center: 
ProNails Zuid-Holland
€  295,29
excl. BTW

Pagina's

 

LEER SEMI-PERMANENTE NAGELLAK PERFECT AANBRENGEN!


Semi-permanente nagellak is de snelst groeiende Salon Service die nieuwe klanten naar jouw salon trekt. Het is gemakkelijk te leren en snel aan te brengen in slechts 20 minuten. De flexibele verwijdering van Sopolish Soak-Off (5min) en Peel -off (1min) systemen stelt je in staat om aan de behoeften van de meest uiteenlopende klantvoorkeuren te voldoen.  

Zelfs voor moeilijke nagels biedt Sopolish ook een oplossing. Soms hebben sommige klanten broze, gegroefde en zwakke nagels waarop een semi-permanente kleur moeilijk te behouden is en geen esthetisch en uniform resultaat geeft. Dankzij de Sopolish-structure base kan je deze klanten nu laten genieten van een mooie Sopolish-kleur op een prachtig gevormde nagel.  

De Sopolish New Superior Color Formula is de meest geavanceerde op de markt. Het is gemakkelijk aan te brengen met volledige dekking in slechts twee lagen en houdt 14 dagen.

 

 

SOPOLISH SOAK Of PEEL 


Wat de Sopolish basis Easy Peel zo bijzonder maakt, is dat je het na 14 dagen eenvoudig kan verwijderen met de Peel-Off methode! Je klanten zullen versteld staan over hoe gemakkelijk zij hun Sopolish thuis of in het salon kunnen verwijderen met behulp van een eenvoudige Polish Corrector Pen, zonder schade aan de natuurlijke nagel. De geavanceerde formule van de Sopolish basis Easy Soak is ideaal voor ieder type nagel, zowel op handen als voeten. Het verwijderen gebeurt in het salon met het efficiënte Soak-Off systeem: afweken in 5 tot 10 minuten, toch zacht en zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. 

 

Bovendien leer je tijdens deze workshop te werken met de indrukwekkende Sopolish basis Structure Base. De belangrijkste voordelen van deze semi-permanente basislaag: het egaliseert en geeft structuur, versterkt de natuurlijke nagel, houdt tot 3 weken en korte verlengingen tot 2 mm zijn hiermee mogelijk. Deze basislaag is ideaal voor dames met moeilijke nagels. Daaronder verstaan we nagels met diepe groefjes, zwakke nagels, vettige nagels, enz. Het verwijderen gebeurt eveneens met de Soak-Off systeem, al zal dit ietsje langer duren, namelijk tot 20 min indien er structuur mee opgebouwd werd. De verschillende systemen zijn heel eenvoudig om aan te brengen en leveren een superdun en natuurlijk ogend resultaat op. 

 

Volg de workshop Semi-permanente nagellak – Sopolish Peel & Soak als je alle geheimen wil ontdekken van deze methode

Na het volgen van de workshops ontvang je een certificaat.