ProNails Netherlands

LA FRESA ASPIRANTE DEL FUTURO

Vision Pro 700

 


Met de ontwikkeling van deze volledig nieuwe nagelfrees geeft ProNails vorm aan een nieuwe, geruisloze toekomst voor elektrisch vijlen


 

De Vision Pro 700 maakt op alle vlakken zijn naam waar: Dit toestel is 100% ontworpen vanuit de visie van de professionele nagelstylist(e) om sneller, met meer precisie, en met het meeste comfort een prachtig resultaat te kunnen realiseren, bij elke klant.  Van elk detail werd onderzocht hoe het kon worden verbeterd, zodat het uiteindelijke model alle andere op alle vlakken overtreft.

 

 

 

  • GERuiSLOOS, EFFICIËNT  & GEÏNTEGREERD AFZUIGSYSTEEM

Geïntegreerd in het handstuk en gekoppeld via een afzuigdarm aan aan het toestel, waarin zich de stofzak, motorfilter en afzuigmotor bevinden. Zorgt voor een continue nette werkplek en zuigt de zichtbare stofdeeltjes gelijktijdig op tijdens het vijlen. Het formaat van de stofzak en filter zijn zo berekend om een maximale zuigkracht te kunnen garanderen.

 

  • EENVOUDIGE BEDIENING

Het extra solide bedieningspaneel is onderverdeeld in twee delen: links de rotatie- richting en -snelheid, rechts de afzuiging. Alle functies van het toestel kan je vanaf hier eenvoudig bedienen en aflezen.

 

  • ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Stofwerend dankzij de naadloze afsluiting van het volledige toestel en de geïnte- greerde druktoetsen op het bedieningspaneel. Hierdoor is het toestel eenvoudig te reinigen. Het dagelijks reinigen van het handstuk neemt slechts enkele minuten tijd in beslag. Het bedieningspaneel geeft met het dust bag lampje duidelijk aan wanneer het tijd is voor vervanging van de stofzak. Het service lampje geeft aan wanneer het tijd is oor een groter onderhoud van het volledige toestel (na +/- een jaar).

 

  • COMPACT MODEL

De Vision Pro 700 is een compacter en rechtopstaand model om zo minder plaats in te nemen op (of onder) de nageltafel.

 

 

 

 

 

 

WIL JE ALLE DETAILS VAN DE VISION PRO 700?
Download de leaflet hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WORKSHOP VIJL & FREESTECHNIEKEN


Bespaar geld en tijd door nog vlotter te leren werken. ProNails begeleidt je om de perfecte vijltechniek onder de knie te krijgen waardoor je waardevolle tijd kan besparen en je leert wanneer je best welk materiaal gebruikt. Efficiënt en correct, met respect voor de gezondheid van de nagels van je klanten! 

Meer details workshop Vijl & Freestechnieken.

 

 

Neem contact op met je regionale distributeur voor meer informatie.