ProNails Netherlands

Worth Collection

Worth Collection
Worth Collection

Worth Collection

Kastanjebruine wijntinten vormen de kern van deze collectie, waarin we klassiekers zoals zwart, donkerrood en marine updaten tot meer kalmerende, zachte tinten die een rijkdom onthullen die jou waardig is. Omdat we kracht putten uit zachtheid, combineren we deze tinten met een frisse, lichte kleur en een nostalgisch oudroze.

 

ontdek de kleuren


Alle Worth kleuren zijn beschikbaar in Gellak kleurengel, Sopolish semi-permanent en LongWear nagellak.

Authentic You

Authentic You

Een volledig bos kan in de herfst plots dieprood kleuren en toch zal je nooit twee identieke bladeren vinden. Zo is er op deze planeet ook maar één ‘ jij’. Vier je authentieke zelf met een nagelservice en -look die bij jou passen en een kleur die past in het seizoen.

Fresh Grace

Fresh Grace

Laat je nagels glanzen als ruwe zijde in deze blozende crèmekleur. Deze lichte en breekbare tint bewijst net hoe krachtig het is om je zachte kant te tonen. Met jouw gratie en sierlijkheid kan je werkelijk alles aan.

Nostalgic Rose

Nostalgic Rose

Wanneer je leert uit eerdere ervaringen en inzicht krijgt in je verleden, kan je uitgroeien tot de persoon waartoe je altijd al was voorbestemd. Laat je tegenslagen je successen van morgen bepalen. En laat dit oudroze je nagels een look geven, waardig aan je toekomstige zelf.

Deliberate Blue

Deliberate Blue

Deze update van het klassieke marineblauw is geen toeval, maar een weloverwogen statement. Deze rustgevende kleur past perfect bij wie je bent en is enkel verkrijgbaar in jouw salon. Slaat de keuzestress je om het hart? Geen paniek: je volgende afspraak is maar vier weekjes verwijderd.

Deeply Rooted

Deeply Rooted

Een boom verliest dan wel z’n bladeren, maar nooit z’n wortels. Jouw roots houden je stevig verankerd en geven je evenwicht en kracht. Statement nagels in dit donker chocoladebruin hebben eenzelfde effect: ze brengen evenwicht in je look en boosten je zelfvertrouwen.

Worth the wait

Worth the wait

Goede dingen, daar moet je vaak wat op wachten. Maar dat betekent niet dat jouw nagelafspraak eindeloos lang moet duren om jouw look de moeite waard te maken. Ga voor Master gelnagels met dit donker mahoniehouten kleurtje en binnen 45 minuten ben je klaar om ‘fashionably late’ op je dinner date te arriveren.

Inspireer je


Worth nail art
Worth nail art
worth nail art
worth nail art